0
Fudbal

KVALIFIKACIJE ZA SP: Argentina ‘nula’ bez Mesija, ni crna magija ne pomaže protiv Sančeza (VIDEO)

Objavljeno: 14.10.15 u 08:55

U drugom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. gdoine pobede su zabeležile selekcije Čilea, Urugvaja, Brazila i Ekvadora, dok je Argentina posle početnog poraza igrala 0:0 sa Paragvajom.

Nema Mesija, nema bodova za Argentinu. Posle dva odigrana kola „gaučosi“ su osvojili samo bod i to na gostovanju u Paragvaju – 0:0. Bila je ovo utakmica puna prilika, ali su Di Marija, Laveci i Dibala bili dekocentrisani. Takođe, ni sa druge strane se nisu baš istakli napadači.

(Izvor: RuTube)

Zanimljivo je bilo u Limi gde je Peru dočekao šampiona Južne Amerike Čile, koji je slavio sa 4:3. Navijači domaćeg nacionalnog tima su pre meča bacali crnu magiju na Sančeza, ali se vihorno krilo Arsenala nadavalo golova. Sančez je postigao dva pogotka, koliko i Vargas, dok je sa druge strane dvostruki strelac bio Farfan, a jedan gol je bio delo Gerera.

(Izvor: RuTube)

U derbiju kola Urugvaj je do vrha u Montevideu napunio mrežu Kolumbije 3:0. Strelci za Uruse su bili Godin, Rolan i Ernandez. Lak posao imao je Brazil koji je posle poraza od Čilea na startu bio bolji od Venecuele 3:1, a junak „karioka“ bio je Viljam sa dva gola, jedan je bio delo Oliveire, a počasni gol za goste dao je Santos. U „močvari“ Kita, Ekvador je sa 2:0 deklasirao Boliviju.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Kvalifikacije za SP, Južna Amerika – 2. kolo:

Ekvador – Bolivija 2:0 (2:0)
(Bolanos 81, Kasijedo 90+5 penal)

Urugvaj – Kolumbija 3:0 (1:0)
(Godin 34, Rolan 51, Ernandez 87)

Paragvaj – Argentina 0:0

Peru – Čile 3:4 (2:3)
(Farfan 10, 36 penal, Gerero 90+2 – Sančez 7, 44, Vargas 41, 49)

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter