1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILINKOVIĆ: Interesantan je tajming priče o mojoj smeni

Objavljeno: 13.10.15 u 12:33

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je danas da se nada dobroj igri i pobedi protiv Radnika u Surdulici i izlasku iz serije loših rezultata u Superligi.

– Čeka nas pun stadion i veoma motivisan domaćin. Očekuje nas težak meč, Radnik je veoma iskusan tim. Moramo da zbijemo redove i zabeležimo pobedu u Surdulici, rekao je Milinković na konferenciji za medije na stadionu Partizana.

On je dodao da ima dosta problema oko sastavljanja tima jer je dosta fudbalera ne igra iz raznih razloga.

– Nije tajna da neće igrati Andrija Žiivković, Umaru, Balažic, Saša Ilić, dok su suspendovani Lukić i Fabrisio. Zbog reprezentativnih obaveza biće odsutni Šaponjić i Glavčić, a dobro je da su se od povreda oporavili Jevtović i Ninković. Da mogu da biram voleo bih da imam sve igrače na raspolaganju.

Milinković je kratko prokomentarisao medijske natpise da će ga po završetku polusezone zameniti Veljko Paunović.

– Interesantan mi je tajming jer je uoči utakmice, tako je bilo i protiv BATE Borisova. Poštujem svačiji stav, ali kakav bih sportista bio da ne verujem u svoj posao, rekao je šef struke crno-belih.

Prema njegovim rečima ekipa će se boriti do kraja za šampionsku titulu, iako ima 12 bodova zaostatka za Crvenom zvezdom.

– U svakom formatu takmičenja, Partizan će izgarati i ići do kraja, ostalo je još mnogo mečeva. Tu obavezu imamo zbog svoje veličine i navijača. Iako se u dobrom delu javnosti komentariše kako mnogo zaostajemo, ali u sportu se na kraju vadi presek. Svaka ekipa ima uspone i padove, zaključio je Milinković.

Utakmica 13. kola Superlige između Radnika i Partizana igra se sutra od 17 sati.

Evo šta je o gostovanju u Surdulici rekao bugarski internacionalac Valeri Božinov.

0
0

1 Komentara

  1. Ti da imas obraza sam bi podneo ostavku. I ona uprava sa tobom, ali jos niste zavrsili zadatak do kraja. Treba Partizan da se obruka i u Surdulici.
    Dok ste vi tamo – NE NA STADION!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter