0
Fudbal

FOTO: CROP

DRAMA NA MALTI: Hrvatski huligani napali Srbe pa pohapšeni (VIDEO)

Objavljeno: 13.10.15 u 10:55

Šestorica navijača fudbalske reprezentacije Hrvatske sukobili su se sa srpskim radnicima obezbeđenja noćnog kluba na Malti.

Kako prenosi „Times Of Malta“, Fudbalski savez Hrvatske nije zvanično poveo navijače na gostovanje svoje reprezentacije selekciji Malte, ali su huligani odlučili da samoincijativno, ipak, dođu.

Do nereda je došlo ispred bara u naselju Pačevil, kada su hrvatski navijači shvatili da su radnici obezbeđenja noćnog kluba srpske nacionalnosti.

Vrlo brzo došlo je do sukoba, nakon kojeg su pripadnici malteške policije uhapsili hrvatske navijače koji su i izazvali incident.

U sukobu je došlo do lomljenja invetara lokala, a pričinjena je i materijalna šteta. Do tuče je došlo oko 1.30 sati iza ponoći.

Na Malti, inače, živi veliki broj Srba, a takođe postoji i navijačka grupa „Grobari Malta“ na ovom mediteranskom ostrvu. Upravo pripadnici „Grobari Malta“ često rade poslove obezbeđenja, pa nije isključeno da su i srpski radnici, zapravo, fudbalski navijači.

UEFA je ranije kaznila FS Hrvatske zabranom prisustva publike na njihovim mečvima zbog kukasnog krsta koji se pojavio na „Poljudu“ na meču sa Italijom.

(izvor: youtube/NETnews)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter