3
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

MNOGO JE PROŠLO: Zvezda gostuje na stadionu na kojem je nije bilo punih pet godina

Objavljeno: 12.10.15 u 20:53

Utakmice 14. kola Superlige Srbije biće odigrane u subotu i nedelju, a aktuelni lider šampionata Crvena zvezda odmeriće snage sa ekipom Rada.

Što zbog bezbednosnih razloga, što zbog toga jer su „građevinari“ bili u drugoligaškom društvu Crvena zvezda nije gostovala na stadionu Kralj Petar I punih pet godina.

Na sreću i zadovoljstvo domaćih navijača koji su odbijali da prisustvuju utakmicama u kojima je njihov tim bio domaćin na stadionu Obilića na Vračaru konačno je osposobljena južna tribina. Tako su se stekli bezbedonosni uslovi da Rad i u tzv. utakmicama visokog rizika rivale dočekuje na Banjici pošto će dve grupacije navijača biti fizički odvojene.

Zanimljivo je da crveno-beli neće odigrati utakmicu 13. kola u sredu kada je ono na programu već nedelju dana kasnije pošto je meč protiv Vojvodine odložen usled toga što oba tima imaju igrače koji imaju obaveze prema reprezentativnim selekcijama (mladoj i omladinskoj).

0
0

3 Komentara

  1. Šta ima da gledaju kada će Partizan izgubiti. U Surdulici nema poklonjenih penala, crvenih kartona… A ako je neko do sada odlagao utakmice, to je tvoj usrani klub. Imaju pravo na 72h pauze posle evropske utakmice, to je tačno… Ali da bi dobili dan odmora, oni su onako SELJAČKI, kako i priliči klubu, zakazali meč u 13h na JNA… Hej u 13h!!! Poslednji meč na JNA u 13h je odigran u prošlom milenijumu. Zbog čega i u ponedeljak nisu igrali u 13h, nego u 19? Zbog čega nije bilo prenosa, kada je Arena tog dana imala na programu sve same reprize od vikenda? Da niko ne vidi sramno suđenje… Ali, NEMATE POJMA i iole ozbiljniji i organizovaniji tim, koji „ne skine gaće“ još pre početka utakmice, veoma lagano vam uzima bod ili sva 3…

    0
    0
    Odgovori
    • A 2:6 (2:0)? A suđenje Mažića u „derbiju“ (nije isključio Kahrimana, nije svirao penal za Partizan)?!?! A laganje medija u korist Zvezde? A odakle pare za tolika pojačanja?????

      0
      0
      Odgovori
  2. Pa ima i Partizan pa mora da igra. U ovoj kukuruz ligi sve je moguće. Zvezda i njena filijala iz Novog Sada čekaju da vide šta će Partizan uraditi u sredu pa će iskalkulisati u međusobnom susretu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter