0
Evropske lige

FOTO: Twiter/screenshot

HUAN MATA: Srećan sam u Mančester junajtedu

Objavljeno: 12.10.15 u 10:29

Plejmejker Mančester junajteda, Huan Mata, izjavio je da se oseća jako lepo na Old Trafordu.

On je dodao da mu ni na kraju pameti nije eventualni povratak u špansku Primeru.

Reprezentativac „Crvene furije“ došao je na ostrvo 2011. godine iz Valensije, kada se priključio ekipi Čelsija. Nakon toga on se 2014. godine preselio u tabor ekipe „Crvenih đavola„. 

 – Trenutno ne razmišljam o mogućnosti da se vratim u španski fudbal. Naravno, nedostaje mi porodica, fale mi prijatelji, ali sam za sada jako srećan u Mančesteru – kazao je Mata za El Pais.

 – Imam osećaj da sam tek stigao u Englesku i da još imam ispred sebe mnogo stvari koje moram da uradim – istakao je Španac.

 – Igranje u Engleskoj je za mene jedno jako pozitivno iskustvo. Savetujem svakom igraču da provede barem jednu sezonu u Premijer ligi zato što su ovde uslovi neverovatni. Navijači, struktura takmičenja, infrastrukutura, sve ono što fudbal reprezentuje na ostrvu je na najvišem nivou – rekao je Mata

 – Neverovatno mi je koliko ljudi u Engleskoj poštuju igrače. Čak i kada izgubite u jednom vrhunskom klubu, navijači će vas i dalje podržavati, radovati se narednom meču – poručio je Huan Mata.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter