9
Domaći fudbal

SAOPŠTENJE FK CRVENA ZVEZDA: Gorane, izvini!

Objavljeno: 11.10.15 u 17:05

Fudbalski klub Crvena zvezda danas se oglasio saopštenjem povodom naslova u pojedinim medijima u kojima se navodi da najtrofejniji srpski klub duguje novac i preminulom fudbaleru Goranu Gogiću.

Saopštenje crveno-belih prenosimo u celosti:

S obzirom na to da su pojedini mediji na neprimeren način pomenuli i FK Crvena zvezda i našeg nekadašnjeg igrača, pokojnog Gorana Gogića, želimo da informišemo javnost i pružimo istinu.

FK Crvena zvezda je sa igračem, pokojnim Goranom Gogićem, sporazumno raskinuo ugovor na njegov zahtev, u januaru ove godine. Tada je potpisan i sporazum o dinamici isplate preostalih obaveza našeg kluba prema Goranu Gogiću. Na žalost, Goran Gogić je ovog leta tragično preminuo, njegovi računi u bankama su zbog toga blokirani, i FK Crvena zvezda nije u zakonskoj mogućnosti da isplati dospele obaveze sve dok se na sudu ne okonča ostavinska rasprava.

Ovim putem želimo da se izvinimo porodici Gorana Gogića ukoliko ih je na bilo koji način uznemirilo pominjanje Gorana. Nadamo se da će predstavnici medija u budućnosti biti obazriviji kada su ovakve stvari u pitanju – stoji u saopštenju.

Podsetimo, u subotu je objavljen spisak bivših fudbalera Crvene zvezde kojima se duguje novac, a među njima je i ime pokojnog Gorana Gogića.

0
0

9 Komentara

  1. Sinovci, novac se može isplatiti samo naslednicima, dakle, potrebno je da se okonča ostavinski postupak, da se oglase naslednici i da se onda naslednicima isplati novac.

    0
    0
    Odgovori
  2. Novinari kao i vojnici rade za novac. Njih nije briga za nečije dobro raspoloženje već samo vode borbu da opstanu radeći u listu koji im plaća po tiražu. Da nije tako novinari bi pisali o ukinutim pravima koja su igubili stanovnici Srbije bar njih 6.000.000. Zna se da se stečena prava ne gube. Pisali bi o nacionaliziaciji preuzeća, o strukturi rukovodećeg kadra u bivšim radničkim preduzećima koje sada vodi partiska garnitura iz partija na vlasti.Pisali bi kako naša tekstilna industrija koja je akcionarsko društvo ne radi pa uvozimo gaće i drugu intimnu garderobu iz inostranstva. Pisali bi kako se 1.000.000 građana bavi švercom jer im deca plaču gladna. Pisali bi o penzionerima koji žive po beogradskim stanovima sa 10.000 dinara penzije pa nesmeju da uključe ni sijalicu a kamo li rešo da podgreju hranu… Pisali bi ali to ne donosi tiraž a vlasnici preduzeća sankcionišu….

    0
    0
    Odgovori
  3. Kad neko dovodi tako zvučna i silna pojačanja a nije u stanju da isplati 50 hiljada evra i to u ratama, onda je taj neko baš fuj! A to je Zvezda! Šta ima da se čeka ostavinska rasprava. Oni trebaju platiti novac porodici pokojnika i kraj priče. Samo treba imati obraza. Nisu mediji krivi što oni duguju pa čemu ljutnja na njih?!

    0
    0
    Odgovori
    • Pa kako da mu isplate kad je covek umro tantuze jedan!!! Potpisao covek dinamiku isplate i onda umro i blokirala mu banka racun i? A fuj ti je keva sto te nije abortirala tako ugrobarenog! Ti ces da pljujes po nekom MRSH CHOBANE!!!

      0
      0
      Odgovori
      • Coban si ti! Covek te nicim nije uvredio samo je izneo svoje subjektivno mislenje. Da mediji nisu objavili tvoj posteni klub bi to zataskao.

        0
        0
        Odgovori
  4. IDITE CITAOCI NA ZVEZDIN SAJT I PROCITAJTE PRAVU OBJAVU,JER SU SE IZVINULI ZBOG NOVINARA!JER SU GA SPOMENULI PRVI,I IZVINJAVAJU SE U NOVINARSKO IME!PRENESITE VEST KAKO TREBA!NE NASLOV KAO DA ZVEZDA POGRESILA,FUJ

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter