2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ĆURČIĆ: Meč sa Albanijom u Beogradu odredio tok stvari

Objavljeno: 11.10.15 u 21:18

Selektor Srbije Radovan Ćurčić zadovoljan je igrom svojih pulena, iako su „Orlovi“ poraženi sa 2:1 u Humskoj, a Ćurčić ističe da su na to uticale sudijske greške i da im je ovo bila najbolja utakmica.

-Žao mi je što nisamo naplatili dobru partiju. Mislim da smo bili onankvi kako želimo da izgleda reprezetnacije. I sada smo ušli u utakmicu iz minusa, sve posle toga do 80. minuta je bilo sasvim dobro, ali nismo upeli da sa igračem manje da dođemo makar do remija – rekao je Ćurčić

Nemanja Matić je dobio crveni karton, a isključen je i Aleksandar Kolarov koji je dobio drugi žuti na klupi. Propusstiće narednu takmičarsku utakmicu Srbije.

-Kartoni? Mislim da je to najveća šteta ove utakmice. Izašli smo iz dve poslednje utakmice sa mnogo pozitivnih stvari. Nisam dobro video situaciju kod Matića, pa ne bih sada ulazio u to…

Srbija je kvalifikacije završila na četvrtom mestu u grupi I.

-Utakmica u Beogradu protiv Albanije je odredila tok kvalifikacija. Posle smo imali dosta problema u stabilizaciji tima. Mislim nas je dokusurila odluka Suda u Lozani o oduzimanju bodova. Sve to utiče na igrače. Kada vidite da je neko u velikoj prednosti teško je verovati da možete da stignete. Igrači su uložili sav makismum u poslednje vreme. Moje mišljenje da smo rasli iz utakmicu iz utakmicu. Možda nam je večerašnja i najbolja u kvalifikacijama-analizirao je kvalifikacije Ćurčić.

Srbija će narednu takmičarsku utakmicu igrati u septembru, kada će dočekati Irsku na početku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

0
0

2 Komentara

  1. nacin komentara sakriva i pokazuje na vidiku da mrznja i ljubomora prema albancima dovest ce ovaj narod na propast kao rak to ce biti kao samoubistvo dok se ne upametite vaseg svesnog uma

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter