7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MAŽIĆ JE OŠTETIO PARTIZAN: Volkov je svedok

Objavljeno: 10.10.15 u 12:51

Pauzu u šampionatu Belgije bivši fudbaler Partizana Vladimir Volkov iskoristio je da skokne do Beograda gde je uživo gledao utakmicu između njegovog bivšeg kluba i Čukaričkog iz kog su gosti odneli sva tri boda.

Promašio je Partizan dva penala u tom meču, najpre Grbić, a potom i Babović, a popularni Vova tvrdi da je sudija Milorad Mažić trebalo da pokaže na belu tačku i treći put.

– Bio je i treći penal, ali je Mažić izvukao prekršaj van 16 metara. Šta reći, zapitao se Volkov u izjavi za Žurnal.

Istine radi Volkov je verovatno u pravu jer prekršaj iz 89. minuta se zaista desio unutar ili u najmanju ruku na liniji šesnaesterca koja je sastavni deo kaznenog prostora, ali se takođe postavlja pitanje da li je bilo prekršaja nad Šaponjićem prilikom dosuđivanja prethodna dva penala.

Da li bi za Partizan bila treća sreća ili bi i crno-beli prošli kao Anderleht u duelu sa Mehelenom, čiji je član Volkov, kada je tim iz Brisela uspeo da ne iskoristi čak tri penala ostaje nam samo da nagađamo.

Jeste li pročitali kojih osam igrača bi tokom zime ili najkasnije na leto mogli da napuste klub iz Humske?

0
0

7 Komentara

  1. E,ovaj je po gluposti sustigao i onu budalu GdK…dalje ne moze jer je onaj ludak plafon na sve gluposti,koje se mogu napisati i izreci.Mazic vas je castio sa drugim penalom i iskljucenjem igraca Tiaga,na pravdi boga.Uostalom,on je od davnina poznat kao grobar jer je tako i dospeo do zvanja internacionalnog sudije,zbog pomoci partizanu.Volkov se s njim zakacio i sad leci svoju sujetu,putem izjava i napadanja Mazica ali to je tipicni janicar sa Juga.Celu mladost je proveo na Sever a otiso da se proda za saku evrica u najomrazeniji klub na ovim prostorima.

    0
    0
    Odgovori
  2. Tri penala hocu ja,necu jedan,necu dva hahahahaha i posle ocigledne kradje oni hoce jos jedan penal..pa promasili bi i njega purgeru

    0
    0
    Odgovori
  3. ..ON je samo JEDNA KARIKA U NIZU-POVODCA ILI LANCA, KOJI DRZI SOTONA ILI JUDA SRBIJE i UPORNO I NA SVE MOGUCE-NEDOZVOLJENE I NESPORTSKE NACINE POKUSAVA DA URUSI NAJUSPESNIJI KLUB NEZAVISNE R. SRBIJE-PARTIZAN-MIT ILI CUDO-JEDINI PONOS I NAJVECI BREND SRBIJE !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter