0
Evropske lige

DIJEGO KOSTA: Nije Čelsi loš zbog Murinja

Objavljeno: 10.10.15 u 08:32

Napadač Čelsija, Dijego Kosta, smatra da njegova ekipa ne beleži katastrofalne rezultate zbog pogrešnih odluka trenera Žozea Murinja.

On je dodao i da se sa odmora vratio sa viškom kilograma.

– Biću vrlo iskren. Možda pre pet-šest nedelja nisam bio u vrhunskoj formi, bar fizički. Mi igrači smo pričali među sobom i znamo da na početku nismo bili 100 odsto spremni, kao što je trebalo da budemo na početku. Povredio sam se krajem prošle sezone i možda sam prekinuo režim ishrane. Kad sam se vratio sa odmora imao sam višak kilograma. To je uticalo na moju igru – kazao je Kosta za britanski Telegraf.

Napadač Čelsija je u dosadašnjih osam kola samo jednom tresao mrežu. 

– Možete biti sebični i za sve okriviti trenera, ali ja to neću da radim. Ja sam 100 odsto odgovoran, a tako i ostali momci. Znamo da nismo u najboljoj formi u kojoj je trebalo da budemo na početku sezone. Kada smo shvatili gde se nalazimo, tim je već bio u lošoj situaciji. Sve što sada možemo da uradimo je da vrlo vredno treniramo i radimo i dođemo na nivo na kome smo bili prošle sezone – rekao je Kosta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter