0
Fudbal

ŠOK U JUŽNOJ AMERICI: Pali i Argentina i Brazil na startu kvalifikacija za SP

Objavljeno: 09.10.15 u 11:41

Kvalifikacije za plasman na Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji počele su na teritoriji Južne Amerike poprilično iznenađujućim rezultatima.

Početak kvalifikacija za plasman na Mundijal 2018. godine u Riji doneo je šokantne rezultate za prve favorite iz ove grupe, Brazil i Argentinu.

Naime, „Krioke“ i „Gaučosi“ pali su od Čilea, odnosno Ekvadora, izgubivši identičnim rezultatima, sa po 2:0!

Čile je do važnog trijumfa nad Brazilom stigao pogotcima Vargasa u 72. i Sančeza u 90. minutu, na svom stadionu u Santjagu.

Sa druge strane, Argentina je za nepuna dva minuta doživela pravi debakl na svom terenu. Erazo u 81. i Kaisedo u 82. minutu doneli su nevericu u Buenos Ajres ali i veliko slavlje svom Ekvadoru.

Treba napomenuti da je Argentina ipak igrala bez povređenog Lea Mesija, ali i da su na susretu doživeli težak udarac pošto su ostali bez Serhia Aguera koji se povredio već u 24. minutu

Aguero zbog povrede neće igrati za reprezentaciju Argentine u utorak protiv Paragvaja.

Pargvaj je na gostovanju Venecueli upisao trijumf slavivši sa 1:0. Ceo plen na gostovanju otišao je i u ruke Urugvaja koji je u La Pazu dobio Boliviju sa 2:0.

Kolumbija je kod kuće uknjižila trijumf od 2:0, pobedivši PeruGutijerez u 36. načeo mrežu gostiju, da bi posao završio Kardona u 90. minutu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter