10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OŠTRA ODLUKA FSS: Spartaku oduzeti bodovi zbog utakmice sa OFK Beogradom!

Objavljeno: 06.10.15 u 19:13

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije odlučila je danas da kazni FK Spartak iz Subotice oduzimanjem četiri boda zbog sumnji u regularnost meča sa OFK Beogradom.

– Izvršivši uvid u kompletne spise predmeta kao i izvođenjem dokaza, Disciplinska komisija je utvrdila da postoji odgovornost FK Spartak da je na pomenutoj utakmici izveo tim bez većeg broja standadnih prvotimaca koji su nastupali na utakmicama u prethodnim kolima.

Disciplinska komisija je jednoglasno donela odluku da se FK Spartak kazni oduzimanjem četiri boda, a da se protiv trenera Stevana Mojsilovića disciplinski postupak ne može pokrenutu iz razloga što na osnovu člana 6. i člana 82. Disciplinskog pravilnika FS Srbije, trener kluba ne može biti smatran za funkcionera kluba.

Na ovu odluku nezadovoljna strana ima pravo ulaganja žalbe u propisanom roku. Disciplinska komisija smatra da će izrečena odluka postići svrhu kažnjavanja odnosno da se ovakvi slučajevi više neće ponavljati u budućnosti – navodi se na sajtu FSS. 

0
0

10 Komentara

  1. Pa nije taj Mojsilovic sigurno namestio utakmicu,niti je jedan tim u ovom slucaju Spartak namerno izgubio i sam bio u toj odluci.Zna se da je prosle god OFK dosao sa B timom u Suboticu i da je dao bodove,sad su mu vraceni i kraj,isto tako je pustao Zvezdu a igrao protiv Partizana jer us mu obecani bodovi sa Donjim Sremom…Zna se da je Spartak pustao Zvezdu i opet ce u Beogradu.Zna se da Spartak sledecu kuci sa OFK pobedjuje,da Rad pobedjuje na prolece u Subotici,e do sad je Jagodina davala bodove Spartaku i OFK da pusta zvezdu (sto se moze i proveriti) a ove godine ko ce ne znam posto je Jagodina u kanalu…Ovo je prica fudbala u Subotici

    0
    0
    Odgovori
    • Koji si ti bolid,neverovatno…Spartak da pusti Zvezdu u BGD,to moze samo budala da izjavi a i u Subotici su se borili kao sumanuti i da nije Kahriman vrhunski odbranio u 89.min.oni bi izjednacili.Gde je tu moglo biti pustanje,pobeda cista ko suza.Ako neko namesta,to je partizan,protiv Metalca i Borca a sudije su ga gurale protiv Jagodine,Spartaka,Vozdovca i Cukarickog.Najveca sramota srpskog fudbala je partizan.

      0
      0
      Odgovori
  2. Bruka i sramota! U ovoj nasoj ligi komisija odredjuje ko ce da igra prvu postavu,a ne treneri! U Engleskoj je Arsenal igrao tako ,pa nikom nista!

    0
    0
    Odgovori
  3. Kad će početi da se kaznjavaju klubovi koji nameštaju utakmice,kad će prestati da se dele uslovne licence i da se klubovi izbacuju u 4 ligu.Ili je sve u ovoj premijerovoj zemlji dozvoljeno samo kazeš da si zvezdaš i sve ti je oprošteno,mozeš da kradeš i bićeš aboliran,mozeš da se kriješ zbog kradje i bićeš u upravi,ako kojim slučajem kradeš od naroda na Kosovu onda ćeš biti predsednik,jer Zvezda je najbitnija.Bog sve vidi proćiće i ovo zlo.

    0
    0
    Odgovori
    • Jesi li gledao ti snimak sinoćne utakmice partizan-Čukarički ili pre nedelju dana sa Voždovcem ili si stvarno neobavešten?Dve najveće krađe u ovom prvenstvu i obadve u korist jednog malog kluba od strane sudija.Ko je tu lopov i ko je pokraden a ko treba da se izbaci u niže lige zbog kriminala i nameštanja,kao što je šurovanje sa sudijama.Jesu li Vučić i Čović šutirali penale?Vi ste bre najgora sekta,zacrtali ste taj alibi i ništa ne vidite šta se stvarno dešava.Igrači vam nemaju pojma,bije ih ko stigne a vi po Vučiću i državi kao da oni šutiraju penale,promašuju šanse i gube vaše utakmice.Stvarno ste smešni a ujedno i žalosni ljudi,daleko vam lepa kuća.

      0
      0
      Odgovori
    • a ko o svemu odlučuje i ko se pita oko fudbala u Srbiji nego Tole.Bez njegovog amina se ni o čemu ne odlučuje i ne presuđuje,čak se i sudije ne određuju bez njegovog amina.Kokeza je tu samo marioneta,kao i svi ostali.Spartak se prvi suprostavio toj lopini još prošle godine i sad im se osvetio preko Kokeze.

      0
      0
      Odgovori
    • Idiote,u tekstu pod nazivom PRAVA ISTINA ti je sve objasnjeno ali tesko da ces ti razumeti,ovo je sport koji ti ne poznajes.

      0
      0
      Odgovori
  4. Sramna i skandalozna odluka Toletove super lige.Po tom aršinu bi trebalo i partizanu oduzeti bodove zbog utakmice u Novom Pazaru.Mada,po meni ni to nebi bila prava i poštena odluka.Ako je timovima dozvoljeno da prijave 25 igrača i da ih licenciraju,svi igrači su sa istim pravima i trebalo bi da se isto tretiraju.Otkud nekom pravo da odlučuje koji je prvi tim neke ekipe.To trener procenjuje i ako je tako odlučio,njegovo je pravo i on opdgovara za rezultat.

    0
    0
    Odgovori
    • Ako nekome treba da se skinu bodovi to su onda partizan i zvezda. inace cela liga je namestena, a ove godine pogotovo..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter