1
Evropske lige

ŠUŠKA SE: Kutinjo napušta Liverpul?

Objavljeno: 04.10.15 u 11:21

Defanzivac Pari Sen Žermena David Luiz uveren je da će njegov saigrač iz nacionalnog tima Brazila, Filipe Kutinjo, napustiti ekipu Liverpula na kraju sezone, ukoliko se „Redsi“ ne kvalifikuju za Ligu šampiona.

Ofanzivni vezista „Crvenih„, Filipe Kutinjo, postao je jedan od najboljih igrača kluba otkako se 2013. godine priključio timu sa Enfild Rouda došavši iz Intera.

Zbog sjajnih igara u dresu sadašnje ekipe Kutinjo je privukao pažnju i Real Madirda i Barselone.

Ovaj 23-godišnjak za sada je pokazao lojalnost klub, međutim, smatra David Luiz, ukoliko „Redsi“ ne uspeju da se plasiraju u , i on Kutinjo će već početi da razmišlja o drugim opcijama za njega.

– Kutinjo je napravio izbor da ostane u Liverpulu bez učešća u Ligi šampiona ove sezone. Ipak, mislim da više takav izbor neće donositi – rekao je David Luiz

– Najbolji igrači žele da igraju protiv najboljih. Kutinjo je jedan od najboljih vezista u Engleskoj trenutno. To je sjajno za njega, ali kada igraš na najvišem nivou veliki klubovi te primećuju – smatra Luiz

– Ako Liverpul ponovo ostane bez učešća u LŠ sledeće sezone, siguran sam da će Kutinjo biti najtraženiji igrač u Evropi narednog leta – podvukao je Brazilaci z PSŽ-a.

Kutinjo ima ugovor s Liverpulom do 2020. godine.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter