5
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

NIJE ŠAPONJIĆ JEDINI: Belgijanci bi ponovo da kupuju u Humskoj

Objavljeno: 03.10.15 u 10:02

Dobar posao je Anderleht napravio najpre kupovinom, a potom prodajom Aleksandra Mitrovića, pa ne čudi podatak da pomno prate igre fudbalera Partizana na koji bi mogli da zaigraju za njih, a potom da klub zaradi na njima.

Poznato je da se na radaru kluba iz glavnog grada Belgije odavno nalazi mladi napadač Ivan Šaponjić, ali prema pisanju tamošnjih medija on nije jedini odnosno pomno se prate i partije Darka Brašanca koga je na utakmici u Augzburgu pratio jedan od skauta Anderlehta.

Belgijanci su navodno spremni da ponude Partizanu oko 1,7 miliona evra kako bi doveli Brašanca već ove zime, a da li će srpski šampion pristati na to ostaje nam da vidimo ukoliko ponuda zaista stigne.

S obzirom da crno-beli polako stabilizuju finansijsku situaciju pobedama i dobrim partijama u Ligi Evrope veliko je pitanje da li ima potrebe sada prodavati Brašanca pošto bi sada već seniorski reprezentativac Srbije na kraju sezone mogao da vredi mnogo više.

0
0

5 Komentara

  1. Za 1.7 miliona mogu da odu u komšiluk da pazare nekakvog Falkaoa, Ronalda, Mesija i ostali cirkus. Partizanova deca vrede mnogo više…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter