0
Evrokupovi

NIJE SAMO RONALDO OBARAO REKORDE: Srbin i Hrvat u ‘odabranom’ društvu Lige šampiona

Objavljeno: 01.10.15 u 15:58

Kristijano Ronaldo je u sinoćnjem duelu sa Melmeom postigavši dva gola probio magičnu cifru od 500 postignutih golova u profesionalnoj karijeri, a pored toga je dostigao i Raula Gonzalesa sa 323 gola u dresu Reala što nikome više nije pošlo od ruke.

Međutim, nije samo Portugalac sinoć obarao rekorde pošto je u osam utakmica jučerašnjeg programa postignuto najviše autogolova u istoriji ovog takmičenja kada je u pitanju jedan takmičarski dan.

Čak pet puta igrači ili golmani su tresli mrežu svog kluba, a među njima je i čuvar mreže BATE Borisova Nenad Erić. Međutim, na tom istom duelu su i igrači Galatasaraja Balta i Kerol pogađali pogrešan gol pa je utakmica završena remijem 2:2.

Meć u Menhengladbahu odlučio je autogolom igrač Borusije Kristense, iako je pre toga sudijska ekipa propustila priliku da prizna čist pogodak Demikelisa, dok je u Ljvovu Darijo Srna, kapiten Šahtjora na samom kraju meča savladao svog golmana u duelu sa Pari Sen Žermenom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter