FOTO: FK Partizan
in , ,

GOSPODSKI: Augzburg misli na sve, evo šta su sve spremili za goste iz Beograda (FOTO)

Uprkos strahu pojedinih nemačkih medija od navijača Partizana uoči večerašnjeg meča protiv Augzburga domaćin se potrudio da gosti budu ugošćeni na dostojanstven način i tako pokušao da predupredi eventualne incidente na kojima potenciraju sredstva javnog informisanja.

Naime, pored table ispred sektora na kojem će biti smešteno oko hiljadu navjača srpskog šampiona, a na kojoj je na srpskom latiničnim pismom napisana poruka dobrodošlice, Augzburg je i na svom Fejsbuk profilu pozdravio goste iz Srbije na našem i nemačkom jeziku.

FC Augsburg želi srdačnu dobrodošlicu gostima iz Beograda! Radujemo se napetoj, fer i prijateljskoj utakmici u našoj Areni. Za naše prijatelje iz FK Partizan Beograd smo pripremili posebno izdanje stadionskih novina za ovu utakmicu sa delom sadržaja i na srpskom jeziku, a navijače Partizana ćemo na stadionu pozdraviti himnom FK Partizan.

Potrudimo se da prva utakmica Evropske lige u Augsburgu bude svima nezaboravan doživljaj, napisali su Nemci na svojoj stranici na fejsbuku.

FOTO: FC Augsburg/Printscreen
FOTO: FC Augsburg/Printscreen

Znate li zbog čega Partizan u sredu uveče nije odradio planirani trening na WWK Areni?

Diskusija

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

PREPRODAJA: Makabi već prodaje Rajkovića?

POSLEDNJA ŠANSA ZA GARSIJU: Sicilijanka za Francuza