0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SPREMNI ZA HUMSKU: ‘Brđani’ bolji od Lokomotive

Objavljeno: 30.09.15 u 20:44

Po kiši i možda nešto hladnijem vremenu za ovo doba godine fudbaleri Čukaričkog i Lokomotive (Zonska liga Beograd) odigrali su prijateljski meč pred nekoliko stotina navijača na stadionu na Banovom brdu. Rezultat – prema očekivanju ubedljiv u korist domaćina – 4:1, a prema viđenim šansama moglo je da bude i daleko ubedljivije.

Strelci za Čukarički bili su Staniša Mandić u 30. minutu, asistirao je Nikola Janković. U 43. minutu precizan je bio kapiten Igor Matić posle dodadavanja Saše Jovanovića. U drugom poluvremenu gol je u 50. minutu postigao Petar Bojić, odlično je iskoristio loptu Andrije Pavlovića koji se nešto kasnije i sam upisao u strelce. Igrao se 60. minut kad je Pavlović zatresao mrežu Lokomotive posle dobrog proigravanja Tijaga Galvaa. Jedini pogodak za Lokomotivu postigao je u 70. minutu Predrag Poledica posle slobodnog udraca koji je izveo Srđan Novković.

Utakmicu su za Čukarički počeli Nikola Petrić (golman), Nikola Janković, Li Adi, Lukaš Pjasentin, Dejan Boljević, Dragoljub Srnić, Branislav Janković, Staniša Mandić, Igor Matić, Saša Jovanović i Nenad Mirosavljević. U nastavku na terenu su bili i Dušan Čubraković (golman), Nikola Karaklajić, Filip Stojković, Bojan Ostojić, Petar Bojić, Tijago Galvao, Andrija Pavlović, Jovan Simić, Miloš Podunavac, Marko Ranđelović i Lazar Radović.

Sledeći meč ekipa trenera Vladana Milojevića igra za vikend. Biće gost Partizana u 12. kolu Superlige, utakmica je u nedelju od 13 časova na stadionu u Humskoj uz direktan prenos na televiziji Arena sport 3.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter