3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SINDIKAT ‘NEZAVISNOST’: Penal Spartaka je mogući dokaz o nameštanju? (VIDEO)

Objavljeno: 28.09.15 u 17:53

Izgleda da se prašina oko meča OFK Beograd – Spartak dugo neće sleći.

Naime, sindikat profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“ osvrnuo se na novi detalj sa meča na Karaburmi, po kom neko daje instrukcije golmanu „romantičara“ gde da se baci.

– Prilikom izvođenja penala za FK Spartak, u momentu izvođenja penala jasno se čuje glas nepoznatog lica ‘baci mu se levo’… Da li je to neki navijač, predstavnik kluba, da li je sve to slučajno ili nije, to ne znamo… Ali je veoma interesantno – naveo je Sindikat.

Snimak penala za Spartak možete pogledati na 2:10 snimka.

(Izvor: YouTube/Superliga Srbija/SportNetwork)

0
0

3 Komentara

  1. Do sada san cenio ovaj sindikat i podržavao ga u svemu ali ovako neozbiljnu i glupu izjavu da neko da,ne mogu da verujem.Pa,na svakoj utakmici,kad je penal,neko iz publike a nekad i više njih dovikne golmanu u koju će stranu neko da šutira i neko nekad i pogodi i šta tad?Ispada da je taj znao ili je učesnik u nečemu sumnjivom?Juče su svi pričali kako ih je golman zeznuo,jer je odbranio penal, da ne bude 1 i 3+ a sad je promenjena priča.Ovo je namerno proturena priča,da bi se skrenulo sa stvarno sumnjive utakmice a to je ona na Vračaru.Ono što je sudija uradio igračima Voždovca je sramno i trebalo bi ga doživotno isključiti iz fudbala a organi neka provere zašto je tako morao da sudi i ko ga je primorao na tako nešto.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter