0
Evrokupovi

MANUEL PELEGRINI: Osvojićemo Ligu šampiona

Objavljeno: 28.09.15 u 08:33

Menadžer Mančester sitija Manuel Pelegrini uveren je da će njegov tim uspeti da osvoji titulu u Ligi šampiona i da će postati jak kao Barselona.

– U poslednje dve godine stalno smo se sastajali sa Barselonom, a da smo Viljareal ili Malaga ne bi dogurali tako daleko – smatra Pelegrini.

– U poređenju sa Barselonom, Realom, Bajernom ili Juventusom, ovo je veoma mlada ekipa. Mlađi smo od svih ekipa koje su osvajale Ligu šampiona u prethodnih deset godina. Samo što smo sklopili tim i treba vremena da se razvijemo – istakao je on i dodao:

– Tako će i biti u budućnosti i apsolutno sam uveren da ćemo osvojiti Ligu šampiona. Moramo biti jak tim u Evropi, ali ne o trošku Premijer lige. Možemo odigrati samo jednu lošu utakmicu i ispasti iz LŠ, dok u Premijer ligi imate prostora i za greške.

– Ne smemo biti skoncentrisani samo na jednu stvar. Liga šampiona mora da nam bude cilj, a ne opsesija. Jednog dana ćemo biti jaki kao Barselona – veruje Pelegrini.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter