0
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

SUPER LIGA SRBIJE: Grujić i pogodio i namestio gol, Zvezda je nezaustavljiva! (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 26.09.15 u 20:05

 Crvena zvezda je došala do osme uzastopne pobede, savladavši novi Pazar sa 2:0 (1:0) u 11. kolu Super lige srbije. Strelci za crveno-bele bili su Marko Grujić i Aleksandar Katai.

Kao što je bilo najavljeno, Aleksandar Luković se našao na terenu posle duge pauze i to kao kapiten Zvezde. Napadao je domaćin, bio agresivniji. Šanse su imali Katai, Ibanjez, Vijera, ali su se gosti dobro branili, a i oni su imali jednu dobru šansu, ali je Kahriman bio siguran.

Odličnu priliku imao je Ibajez iz slobodnog udarca, ali je lopta završila tik pored stative. Činilo se da će se na odmo otići bez golova, ali je u trećem minutu nadoknade Ibanjez odlično centrirao, a Marko Grujić se samo poklonio:

Izvor: YouTube, Footbal Score

Nije bilo boljeg trenutka za vođesto, a na početku drugog poluvremena Stevanovića je, koji je osećao posledice zbog sudara sa Plavšićem, zamenio Protić. Zvezda je želela da osigura pobedu, najbolju šansu za to imao je Aleksandar Katai, ali je lopta skinuta sa gol linije.

Kako se meč približavao kraju, više su u centru pažnje bile iznene, do trenutka kada je Novi Pazar umalo izjednačio. Nekih pet minuta pre kraja Vusljanin je imao odličnu priliku, ali promene rezultata nije bilo.

Strahovala je Zvezda u tim trenucima za ceo plen, ali je sve dileme otklonio Aleksandar Katai. Odlično mu je asistirao Grujić, igrač utakmice na Marakani: 

Izvor: YouTube: Visekruna TV

 

Crvena zvezda – Novi Pazar 2:0 (1:0)

Stadion: Rajko Mitić. Gleadlaca 13.200. Strelci: Grujić u 45+3, Katai 90.

Crvena zvezda (4-2-3-1): Kahriman – Petković, Pavićević, Luković, Ibanjez – Donald, Grujić – Vered (Jović), Katai, Plavšić (Ristić) – Ugo Vijeira (Sikimić);

Novi Pazar (4-2-3-1): Zečević – Stevanović (Protić), Vuković, Trtovac, Kostić – Đalović, Pavlović – Vusljanin, Obrovac (Rusevac), Aškovski (Radivojević)– Damjanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter