2
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

BOŽOVIĆ: Ne znam šta bi bilo da smo primili gol u finišu…

Objavljeno: 26.09.15 u 21:48

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je zadovoljan zbog osme pobede u nizu u Super ligi Srbije.

Crveno-beli su na svom terenu slavili protiv Novog Pazara sa 2:0, u utakmici 11. kola Super lige Srbije.

– Odigrali smo vrlo težak meč, Novi Pazar se veoma organizovano branio. Srećom smo uspeli da damo gol u nadoknadi prvog dela igre. U nastavku smo igrali bolje, ali nismo stvorili mnogo prilika. Ne znam šta bi bilo da je Pazar iskoristio šansu u finišu. Najvažnije je da smo osvojili tri boda – rekao je Božović posle utakmice na konferenciji za medije.

Trener crveno-belih je zadovoljan partijama kapitena Aleksandra Lukovića i strelca prvog gola Marka Grujića.

– Grujić je dao gol, borio se i radio ono što je trebalo. I Luković je odigrao dosta dobro, ovo mu je prva od početka i zadovoljan sam. Međutim, sistem takmičenja napravljen je da samo prednost od 20 bodova garantuje sigurnost. Ima još mnogo da se igra, gubićemo i mi bodove – zaključio je Božović.

Pogledajte kakvu su atmosferu napravile Delije.

0
0

2 Komentara

  1. ..Posle Dzaje-Terza, posle TEBE BOZOVICU normalno i SASVIM „PRIRODNO“ PO RENOME VASHEG KLUBA, ZAMENA (u slucaju kiksa..) BI BILA-AZDEJKOVIC PREDRAG zvani PEDJA DELIJA SEVER.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. Stigla bi ti zamena u LIKU VASEG G**AKTIVISTE i „VATRENOG“ NAVIJACA-PREDRAGA AZDEJKOVICA…I..??!! SRECI vasih navijacica DS FKCZ NE BI BILO KRAJA, NAJZAD KOMPLETAN UGODJAJ NA MRAKani… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter