6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVA BURA: Tužilaštvo pokrenulo postupak protiv predsednika Zvezde!

Objavljeno: 25.09.15 u 21:21

Nema mira u Ljutice Bogdana! Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je predistražni postupak protiv predsednika Crvene zvezde Svetozara Mijailovića!

Postupak protiv Mijailovića pokrenut je zbog sumnje da je falsifikovao određene članove disciplinskog pravilnika kluba, a sve zbog slučaja koji se vodi protiv bivšeg kapitena Nikole Mijailovića, prenose Večernje novosti.

– U Zvezdi su antidatirali pravilnik zbog procesa koji vode protiv Nikole Mijailovića. Uprošćeno, Zvezda tereti bivšeg kapitena za disciplinski prekršaj po članu koji na dan izvršenja dela glasio drugačije. U klubu su ga promenili kako bi ga uskladili sa tužbom, ali su falsifikovali datum. Policija će saslušati Mijailovića kao potpisnika tog pravilnika, ali je podneta prijava i protiv N.N. lica za koje se sumnja da je to krivično delo i uradilo – kaže advokat levog beka Vladimir Bojović za Novosti.

Podsećamo, Crvena zvezda i Nikola Mijailović su mesecima vodili spor pred Arbitražnim sudom. Crveno-beli su tražili raskid na štetu fudbalera zbog kršenja discipline (udaranja saigrača Miloša Bosančića). Fudbaler, koji ima ugovor do 2017. godine, tužio je klub zbog neipslaćenih zarada u visini od preko 200.000 evra…

Glavna rasprava pred Arbitražom je završena, ostalo je da sud izrekne glavnu presudu. Međutim, najava Tužilaštva može da utiče na Arbitražu da odluku odloži dok se ne ispita ceo slučaj.

Predsednik Zvezde, Svetozar Mijailović negira bilo kakve sumnjive radnje:

– Svako ima pravo da sumnja, verovatno je to prijava Nikole Mijailovića koju ja još nisam video, niti dobio. Ne bi mi palo na pamet da se igram takvim stvarima kao što su Statut i pravilnici Crvene zvezde koji su pritom transparentni i naravno da nisam učinio nikakvo nezakonito delo. Uostalom, naša vrata su otvorena za sve –  izjavio je Mijailović.

A na stadion ‘Rajko Mitić’ sutra dolazi Novi pazar, ali bez svojih navijača.

0
0

6 Komentara

  1. Dzajic,Piksi,Tvorzic,Coki,Mijailovic…jel moguce da je uslov da predsednik ovog kluba mora da bude lopov ili kriminalac?

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo da podsetim gospodu iz tuzilastva ako su konacno poceli da se bave svojim poslom, da postoji jedan kosarkaski klub koji se zove slicno kao i ovaj fudbalski, a nije isti, ali je njihov vlasnik, predsednik ili sta vec, ostetio drzavu za mnogo veci porez, nego sto je ovaj nesrecnik zgresio falsifikovanjem potpisa. O drugim krivicnim delima znaju i vrapci na grani, snimane su i emisije, serijali, pa izvolite i pokazite da posteno radite svoj posao.

    0
    0
    Odgovori
  3. TI SI DZONI NASE „TAJNO ORUZJE“, „KEC IZ RUKAVA“, „BOZIJI GLASNIK ISTINE“..drugim recima, ti si * KLJUCAR MRTVACNICE * , NAPOKON JE PRONADJEN „ODGOVARAJUCI“ KLJUC, ONAJ KOJI SMO DUGO TRAZILI i NAPOKON-PRONASLI..!!!!! .!. XXAAXXAA .!…. KRAJ TURSKE SERIJE, NEMA VISE, The End, KRAJ, NE PONOVILO SE NIKADA VISE TAKVO ZLO I SEME RAZDORA SRBIJE !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  4. .!. XXAAXXAA .!. Dok ste jos pod snaznim DEJSTVOM LSD i ONOG STO JE „POCINIO“ FABRIKANT SPINA, OBMANE I LAZI u SRAMNOM KK MUTANTU, POCNITE DA OZBILJNO RAZMATRATE MOGUCNOST DA VAM COKI POSTANE * SVETAC * I „ZASTITNIK“, UMESTO DOSADASNJIH „LEGENDI“ KLUBA U POKUSAJU !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter