10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MEČ VISOKOG RIZIKA: Bez navijača Novog Pazara na ‘Marakani’

Objavljeno: 25.09.15 u 20:28

Utakmica između Crvene zvezde i Novog Pazara, u okviru 11. kola Super ige Srbije, koja se igra u subotu od 18.00 časova, proglašena je mečom visokog rizika.

Luka Jovović, v. d. portparola Crvene zvezde pozvao je navijače da dođu ranije na stadion, kao i da se ponašaju u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja na sportskim manifestacijama.

Iako je ovih dana bilo priče da će Novi Pazar imati podršku navijača na stadionu ‘Rajko Mitić’, njih ipak neće biti. Novopazarci ipak neće krenutiza Beograd, a to je odlučeno u poslednjem trenutku….

Pročitajte i šta je u najavi meča rekao trener Miodrag Božović, kao i kakve su poslednje informacije su vezi sa Orlandićem.

0
0

10 Komentara

  1. Droga vam je stalno u opticaju, osim sto je prodajete deci Srbije, vi DS isprobali ste i sami SVE VRSTE, to vam je donelo lakocu uspostavljanja, NEPRIRODNG OD BOGA-FIZICKOG „KONTAKTA“ IZMEDJU SEBE…GAYLIJE SEVER !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sramota za musavce ali i za drzavu…pederi mogu a ovi ne mogu samo zato sto su muslimani ili se boje da ne odnesu bodove

    0
    0
    Odgovori
  3. Ahahahahaha,umesto sto lupetate razne gluposti ovde po portalima bolje da odete na stadion i pomognete svom klubu u teskom trenutku,onda bi vas mozda i bilo 200!!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. .!. XXAAXXAA .!. A STOOO, ZAR SU SE DVA OKA U TURSKOJ GLAVI „POSVADJALA“ ILI OPET UDARIO BRAT NA BRATA..E TURCI, TURCI…SVE CE TO SREDITI VAS VODJA.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Ja svaki tvoj kom procitam po vise puta. I nikako nmg skontati dal si glup ili lud. Takve neke nebuloze nisam video da iko pise . Ni forme ni smisla u recenicama. Jedino se vidi da si iskompleksirana budala

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter