1
Evropske lige

ALESANDRE PATO: Mogao sam da pređem u Junajted

Objavljeno: 25.09.15 u 09:31

Bivši napadač Milana i sadašnji član Sao Paula, Alesandre Pato je otkrio brazilskim medijima da je samo dva sata pre završetka letnjeg prelaznog roka dobio ponudu Mančester junajteda.

– Dobio sam ponudu od Mančester junajteda samo dva sata pe zatvaranja prelaznog roka, ali tek sam kasnije saznao za to. Fokusiran sam sada na Sao Paulo – rekao je Pato u razgovoru za SporTV.

Brazilac je u Sao Paulu na pozajmici iz Koritijansa, a tamo bi se trebalo da ostane do 31. decembra. Još uvek nije siguran gde će nastaviti svoju karijeru.

– Neću lagati, naravno da razmišljam o budućnosti. Razgovarao sam s porodicom i ljudima koji su mi bliski. Pričali smo o tome što će se dogoditi, gde ću igrati sledeće godine – istakao je Pato.

– Do kraja sezone je još nekoliko meseci, ali naporno treniram. Neću prestati da razmišljam o budućnosti ali sam fokusiran na klub – poručio je Brazilac.

– Ako bih mogao da biram, u ovom bi se trenutku odlučio za ostanak u Sao Paulu, ali ne zavisi to samo od mene. Moram svoj posao da obavljam na terenu, a za takve se stvari brinu drugi ljudi, moj agent, porodica. Ja sam profesionalac i moram da sam fokusiran sve vreme – podvukao je 26-godišnji napadač.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter