0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VLADAN MILOJEVIĆ: Tim je spoj malih zupčanika koje treba sastaviti da rade perfektno

Objavljeno: 24.09.15 u 15:04

Fudbaleri i stručni štab Čukaričkog sa optimizmom dočekuju sutrašnji duel Superlige Srbije protiv Mladosti iz Lučana.

– Očekuje nas još jedna u nizu teških utakmica. Prvenstvo pokazuje da nema lakih protivnika. Vidi se to i po dosadašnjim rezultatima. Negde su ekipe približnog kvaliteta i mnogo parametara odlučuje o ishodu svake utakmice. U prošlom kolu smo igrali nerešeno u Ivanjici i mislim da su moji igrači svesni i spremni za naredni meč. Verujem u moje momke. Adekvatno smo se pripremili fizički i mentalno. Sve u svemu, očekujem dobar meč.  – istakao je Milojević.

Trener Čukaričkog dodao je da će samo Li Adi propustiti meč protiv Mladosti.

– Kad je reč o kadrovskim pitanjima, Li Adi ima povredu zadnje lože. Po informacijama medicinske službe, nadam se da ga jedino nećemo imati za ovaj meč. Lukaš je i dalje van tima zbog povrede koja nije ozbiljna, ali mu je potrebno vreme da dođe do potpunog oporavka. Ostali su spremni za utakmicu – objasnio je Milojević.

On je na insistiranje novinara prokomentarisao igru Čukaričkog u poslednje vreme.

– Mene najviše brine to što nemamo određeni kontinuitet u igri. Recimo u Ivanjici smo odigrali fenomenalno bar nekih petnaestak minuta i onda dolazi do pada, po meni iz nekih neobjašnjivih razloga. Da li je nedostatak samopouzdanja razlog ili možda neuigranost – što ipak ne bi trebalo da bude, ne mogu da kažem. U svakom slučaju ova ekipa ima veliki potencijal i još nije pružila to što treba da pruži.

– Moramo da ih ohrabrimo i nadam se da će doći trenutak kad će oni da prorade. Potrebni su nam golovi svih igrača koji su u napadu. Na treningu to dosta dobro funkcioniše, oni imaju moju podršku, ali moraju više da veruju u sebe. Da donose brže odluke, da ne budu brzopleti. Svaki igrač je ponaosob drugačiji i sve to treba da se uklopi u jednu celinu. Spoj malih zupčanika koje treba spojiti da rade kako je neophodno. Nadam se da će u bliskoj budućnosti sve to biti kako treba – jasan je Milojević.

Štoper Ranđelović veruje da je rezultatska kriza iza tima i da slede bolji dani za Čukarički.

– Imali smo na početku nekoliko rezultata koji nisu bili dobri, gde nismo igrali kako treba. Sada je to prošlost i nadam se da će utakmica protiv Mladosti to i pokazati. Očekujem da osvojimo nova tri boda. Ja sam profesionalac, koristim svaku priliku koja mi se ukaže. Poslednja utakmica koji sam odigrao bila je protiv Crvene zvezde, ispalo je da smo zbog dva moja faula izgubili tu utakmicu. Nadam se da ću sada pokazati koliko vredim i da ću se vratiti u tim bez obzira na to što mi se ukazala prilika zbog povreda mojih saigrača – rekao je Ranđelović.

Utakmica između Čukaričkog i Mladosti iz Lučana igra se na Banovom brdu u petak od 20 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter