0
Evropske lige

FOTO: fifa.com

NEMANJA MAKSIMOVIĆ: Otrčao bih kod Mihe u Milan

Objavljeno: 24.09.15 u 11:11

Omladinski reprezentativac Srbije, koji je letos na Novom Zelandu stigao do zlatne medalje postigavši gol u finalu sa Brazilom, Nemanja Maksimović izjavio je da bi oberučke prihvatio poziv Milana kojeg sa klupe trenira Siiša Mihajlović.

Maksimović je nakon Mundijalita sa rolama  nastavio i u dresu Astane, koju je odveo u grupnu fazu Lige šampione. Zbog svega navedenog on se našao na radaru vodećih klubova u zapadnoj Evropi, a jedan od njih je i Milan.

– Za sada me niko nije kontaktirao, ali čujem šta se priča. Voleo bih da zaigram za Milan, uostalom, ko ne bi… Nisam još pričao sa Sinišom MIhajlovićem, ali ako bog da, pričaćemo – rekao je Maksimović za „Sport“.

On je naglasio da mu Astana ne bi pravila nikakav problem u slučaju da „Rosoneri“ pošalju ponudu.

– Kazahstanski fudbal bi bio počastvovan da jedna igrač iz njihove lige završi u Seriji A. Tu novac, kojeg u Kazahstanu ima dosta, ne igra bitnu ulogu – istakao je Maksimović.

Kada je već reč o novcu, procenjuje se da će Milan na adresu Astane poslati ponudu tešku pet miliona evra za Maksimovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter