0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

SUPERLIGA SRBIJE: Jagodina i Vojvodina kao Partizan i Rad

Objavljeno: 23.09.15 u 21:15

Remijem između Jagodine i Vojvodine rezultatom 1:1(1:1) kompletirano je i šesto kolo Superlige Srbije.

Zbog evropskih iskušenja Vojvodina je zatražila i dobila odlaganje meča sa Jagodinom, a da nije verovatno bi bila za dva boda bolja na tabeli. Jer, Jagodina je katastrofalno počela sezonu i vezala je nekoliko poraza i očajnih partija, a sada je stala na noge i u odličnom raspoloženju je dočekača Vojvodinu.

Sa druge strane, Vojvodina je u znatnom padu forme i zbog toga nije mogla više od boda u meču por Đurđevim brdom. Iako su Novosađani poveli u 17. minutu golom Aleksandra Paloševića, samo minut kasnije, slično kao i u meču Partizan-Rad, domaćin je izjednačio, a strelac je bio Igor Ivanović.

Do kraja meča su oba tima imala prilike da dođu do pobedonosnog gola, sa po jednim pogotkom u okvir gola na obe strane. Prvo je Paločević pogodio stativu za Vojvodinu, a onda u drugom poluvremenu je Mladen Popović pogodio prečku.

Najbolju šansu za Jagodinu imao je Marko Zoćević kada je iz idealne pozicije sa samo pet metara od gola prebacio prečku i propisno se obrukao.

Jagodina je ovim remijem prepustila poslednje mesto OFK Beogradu, dok je Vojvodina ostala na deobi trećeg mesta sa Partizanom, sa 17 osvojenih bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter