1
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

JEŠIĆ PROMOVISAN: Sarajevo ide na titulu, igraće dopadljiv fudbal

Objavljeno: 23.09.15 u 13:11

Miodrag Ješić je danas zvanično promovisan na klupi Sarajeva, u koji dolazi posle osvojanja titule u Mjanmaru sa Jangon Junajtedom.

– Sarajevo je klub koji uvek ide na titulu, a normalno je da želi i trofej u Kupu BiH. To je i presudilo da napustim Mjanmar i da dođem ovde. Da ne verujem u titulu ne bih ni dolazio. Mogu da obećam da ćemo se truditi da igramo dobar fudbal zbog navijača i kroz dobre igre da dođemo do rezultata – rekao je Ješić na rekordnoj poseti na konferenciji za medije.

Ješić će debitovati sledeće nedelje protiv Viteza na svom terenu, a potom ga očekuje veliki derbi protiv Željezničara.

Tokom trenerske karijere 56-godišnji stručnjak jevodio mnogo klubova, između ostalih Obilić, OFK Beograd, Slaviju i CSKA iz Sofije, Liteks, Budućnost iz Podgorice, nekoliko arapskih klubova.a trener Partizana bio u dva navrata, u sezonama 1999/2000 i 2006/2007.

0
0

1 Komentara

  1. Vodi za Sarajevo u MATICNU IM ZEMLJU i JUDU SRBIJE SA SVIM TRENUTNIM ORGANIMA, DA NAM ONI NE BI BOSNU DOVUKLI U SRBIJU, kako su krenuli sa ARAPIMA I AZILANTIMA, pocevsi prvo sa FKCZ, a onda se siri KAO KUGA I POSAST 21 VEKA I NA NAS FK.. !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter