1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ONI SU IZUZETAK U SVAKOM SMISLU: Kakva čast za zlatne ‘Orliće’ i lep gest!

Objavljeno: 22.09.15 u 16:14

Bez obzira na to što fudbal u Srbiji, kako reprezentativni, tako i klupski, nije na zavidnom nivou i daleko je od evropskih i svetskih standarda i kvaliteta, i dalje je najpopularniji sport u našoj zemlji. Izuzetak u ovoj priči su samo ‘Orlići’ i vanserijski uspeh ostvaren na Novom Zelendu.

S toga i ne čudi što je Pošta Srbije odlučila da napravi presedan. Poznato je da savremenici, njihovi uspesi i događaji ne nalaze mesto na poštanskim markama. Međutim, uspeh pulena Veljka Paunovića ih je ‘naterao’ da učine izuzetak.

Pošta je u program uvrstila i blok posvećen uspehu Predraga Rajkovića i drugara koji su osvojili titulu šampiona sveta. Nominalna vrednost bloka iznosiće 184 dinara, a predviđeni tiraž je 15.000 primeraka.

Tako mladi, a već na markama. Po svemu prikazanom, momci su zaslužili da i dalje svetom na najlepši način predstavljaju Srbiju, pa i ovako…

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter