3
Domaći fudbal

NEMANJA PETROVIĆ: Nisam znao da sam na transfer-listi

Objavljeno: 22.09.15 u 08:55

Mladi reprezentativac Srbije i levi bek Partizana, Nemanja Petrović, kako kaže, iz medija je saznao da se nalazi na transfer listi i da klub više ne računa na njega.

Kako je ovaj 23-godišnji fudbaler otkrio u razgovoru za Sportski žurnal, tokom minulog leta imao je nekoliko konkretnih ponuda da se otisne u inostranstvo, ali klub nije želeo da ga pusti.

– Ne znam da sam na transfer listi! Niko mi se iz kluba nije obratio još od 31. avgusta, trener, takođe, već duže vreme – kaže Nemanja Petrović.

Tokom jučerašnjeg dana po fudbalskim kuloarima na svakom ćošku se pričalo o tome kako ga je stručni štab precrtao. Međutim, tokom leta je bila druga priča.

– Imao sam konkretnu ponudu iz Nemačke, iz kluba nisu želeli da me puste.

Uprkos svim pričama, mladi Petrović radi po uobičajenom režimu.

– Treniram normalno. Vežbao sam sa ekipom, zatim radio i individualno – podvukao je Petrović, prenosi Sportski žurnal.

0
0

3 Komentara

  1. naaprednjacka uprava oterala drincica volkova branka ilica .sta reci kako vucic kaze zvizda mora uzeti titulu ponos grada seta ulicama i navija za zvezdu .

    0
    0
    Odgovori
  2. Eksponiranje ovog sjajnog momka i fudbalera vam sve govori o strucnosti uprave kojima je uvek potreban neko da preuzme krivicu za lose rezultate. Pa pogledajte samo ta
    imena : Zoran Popovic. Vucelic,Vazura, tri totalne fudbalske neznalice koji glume strucnjake, a u stvari svima je jasno da su u Partizanu samo da bi napunili svoje dzepove.
    Oni su spremni sve da oteraju samo da bi oni opstali. Ali vec su provaljeni tako da ce uskoro i ti ,, STRUCNJACI,, doci na red. UPRAVA NAPOLJE !!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter