0
Evropske lige

ĐORĐO KJELINI: Stići ćemo Inter

Objavljeno: 21.09.15 u 10:10

Fudbaleri Juventusa sa 2:0 u nedelju popodne na svom stadionu su savladali ekipu Đenove.

Štoper „Stare dame„, Đorđo Kjelini, uveren je da će „Bjankoneri„, uprkos lošem startu u kampanji 2015-16 i nekoliko razočaravajućih rezultata uspeti da nadokade minus za vodećim Interom koji se učvrstio na prvom mestu tabele Serije A sa maksimalnih 12 bodova iz četiri susreta.

Trijumf nad Đenovom bio je tek prvi trijumf izabranika Masimijana Alegrija ove sezone.

– Inter vodi na tabeli, ali se liga ne završava u septembru – istakao je Kjelini.

– Taj dugačak niz utakmica do kraja šampionske trke nikada nije izneverio ovaj tim, tako da je još rano za bilo kakve priče na temu titule – smatra Kjelini.

– Idem polako, iz meča u meč. Nakon ove sedmice imamo mnogo vere u sebe pa ćemo sa puno samopouzdanja krenuti u nastavak Serije A – dodao je defanzivac Juventusa.

Bjankoneri“ su u Ligi šampiona stigli do važnog trijumfa na Etihadu savladavši Mančester siti sa 2:1.

– Pre susreta sa Sitijem, znali smo da će nas dobar start u LŠ motivisati da se razmrdamo i da će nam dati varnice koje su nam možda nedostajale u ranijim mečevima – poručio je Kjelini.

– Ipak, bilo je teško igrati sa Đenovom, ali je najvažnije da smo upisali tri boda. Dobro smo pročitali utakmicu i na vreme smo postigli pogodak – podvukao je štoper „Stare dame„.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter