14
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Partizan dočekuje niški Radnički (20.00)

Objavljeno: 20.09.15 u 09:21

Partizan večeras od 20.00 časova (meč pomeren zbog ‘ponosnih’), dočekuje niški Radnički u okviru 10. kola Superlie Srbije.

Crno-beli u ovom trenutku imaju 11 bodova manje od Crvene zvezde i dva meča manje, pa žele da razliku smanje na osam i nastave trku za šampionsku titulu. Pobeda protiv AZ Alkmara je podigla moral ekipe, istakao je to Zoran Milinković.

– Radnički ima izuzetno stamenu, fizički jaku poslednju liniju, sačinjenu od korpulentnih i iskusnih igrača. Dobro su startovali i biće nam ozbiljan takmac.

Trener Milan Rastavac rekao je da se Partizan poštuje, ali:

– Naš zadatak se zna i na ovoj utakmici: da u što boljoj igri ostvarimo povoljan rezultat i da se beogradskim ljubiteljima fudbala Radnički predstavi kao jak protivnik i kvalitetna ekipa. Imamo manje probleme oko početnog sastava našeg tima, verujem da nećemo razočarati protiv crno-belih, koji će sigurno hteti da još jednom obraduju svoje navijače posle odličnog nastupa u Ligi Evrope i pobede nad AZ Alkmarom – rekao je, između ostalog, Rastavac.

PARTIZAN – RADNIČKI 20,00 (TV Arena 3))

PARTIZAN: Ž. Živković , Vulićević, Balažic, Fabrisio , Leković, Babović, Jevtović, Brašanac, A. Živković, Šaponjić, Oumaru.

RADNIČKI: A. S. Jovanović, M. Petrović, R. Bulatović, Lakić-Pešić, D. Bulatović, Marjanović, Bogdanović, Tomić, Zemljanuhin, Blažić, Pejčić.

Deseto kolo Super lige Srbije:

20.00: Partizan – Radnički

Subota:

Spartak – Borac 0:0

Vojvodina – Rad 1:2

(Nastić 19 – Trninić 28, Lutovac 85)

Metalac – Radnik 2:2

(Otašević 5, Bukorac 39 – Ćulum 41, 90+1)

Javor – Čukarički 0:0

Mladost – Voždovac 0:0

Novi Pazar – OFK Beograd 1:0

(Pavlović 25)

Petak:

Jagodina – Crvena zvezda 0:3

(Srnić 7, Plavšić 29, Vieira 86)

 

0
0

14 Komentara

  1. Ako sudije ne umesaju svoje prste,kao protiv Jagodine i Spartaka,Radnicki ostaje neporazen.Ima dobru odbranu,koju grobosi ne mogu da probiju bez pomoci sudija.

    0
    0
    Odgovori
    • Pa bre prijatelju neka ih bude i trideset ali su verni odani i nisu placeni kao vasi sa vasim placenim vodjama sa kriminalnim dosijeima jesi li citao sta se desilo vasem placenom vodji iz NS i cime se bavio, da li su to navijaci i da li je to normalan klub koga vode placeni navijaci , pa vidis da ce te se pobiti ko ce vam biti predsednik, da li jedan lazni doktor sa placenom kaucijom zarad slobode, ili lazni doktor kome iz ociju viri lopovluk i 850 miliona dinara, ustedjenih na jugu srbije i Kosovu i Metohiji zato —-PPPPPSSSSSTTTTTT ——– pokrijte se usima

      0
      0
      Odgovori
      • Vasi su navijaci majke Tereze,jutros su isli u crkvu na molitvu,popodne na drustveno koristan rad u kraju a veceras na tekmu sa porodicom.Uopste nisu placeni od strane kluba,zato ih i ima najvise onih,koji su prebegli iz drugih klubova jer dolaze samo zbog kikirikija i redovno placaju karte.Pitajte roditetelje Brisa Tatona kakve su to opatice,mirni kao jagnjad.

        0
        0
        Odgovori
        • strasno lupetas –pozdrasvlja te Bogdanov, vasa slika i prilika pa Srbija i srpska repka ce godinama zbog njega da ispastaju i placaju njegove gluposti.

          0
          0
        • Bogdanov bar nikog nije ubio,za razliku od vaših mirnih navijača.Ko je Lazaru prebacivao šiške sa jende na drugu stranu glave,šamarima i ko je Šćepakadabri naredio da skine traku i preda njemu?Sigurno neke monahinje iz nekog manastira…prvo gledaj u svoje dvorište,počisti to,pa posle u komšijino.Ovo ne znači da opravdavam Bogdanova,daleko mu lepa kuća ali da optužujete nekog,od koga ste gori i lošiji,nema smisla.

          0
          0
    • Izaso si iz glodarske rupe?Opet lupetas na svim vestima.Mislis da je dosta bilo 5 dana da places,cutis i smisljas glupe komentare.Ne verujem.Pokazali ste na Marakani kakvi ste sampioni kad ste demolirani i razbijeni ko bebina zvecka.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter