0
Evropske lige

ODSVIRAO SVOJE: Čelsi prodaje Baneta Ivanovića

Objavljeno: 18.09.15 u 09:31

Ako je verovati pisanju „Dejli Mirora“, kapiten reprezentacije Srbije, Branislav Ivanović, nalazi se na izlaznim vratima ekipe sa „Stamford Bridža“.

Ekipa Čelsija očajno je startovala u Premijer ligi. Iako su „Plavci“ prošlu sezonu završili na impresivan način ubedljivo osvojivši titulu u Engleskoj, nova sezona za trenera Žozea Murinja donela je samo razočaranje.

A „Gospodin Posebni“ posebno ne voli kada je razočaran.

Upravo zbog toga, kako prenosi ovaj list, Portugalac je spreman da tokom zimske pauze napravi duboke rezove u ekipi i da u bitnome promeni igrački kadar.

Navodno, već u ovom trenutku Žozeu Murinju je jasno na koje to igrače ne računa za nastavak sezone. U prvom redu tu su iskusni kapiten Džon Teri, a odmah za njim je i Branislav Ivanović.

Ivanović je ove sezone, poput njegovih saigrača, u jako lošoj formi, a sve češće je na meti prozivki navijača koji se ne libe na Tviteru da otvoreno kažu šta misle o rolama srpskog defanzivca.

I Ivanović i Teri, shodno praksi Čelsija, imaju jednogodišnje ugovore, pa se očekuje da ih se Čelsi reši već na zimu.

Ekipa Čelsija posle prvih pet kola u Premijer ligi ima svega 4 boda i nalazi se na bod od opasne zone. U Ligi šampiona Člesi je savladao Makabi sa 4:0 u prvom meču grupne faze.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter