7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽOVIĆ POSLE JAGODINE: Povrede Ibanjeza i Donalda nisu toliko strašne

Objavljeno: 18.09.15 u 20:47

Crvena zvezda je savladala Jagodinu sa 3:0, a Miodrag ‘Grof’ Božović rekao je posle meča da na terenu nije bilo lako kao što rezultat pokazuje.

– Prvo poluvreme je bilo izvanredno i očekivalo se da cemo lakše završiti, ali nije bilo tako kako rezultat izgleda. Nije bilo lako sa igračem manje, no bez obzira pobeda je bila izvesna. Dali smo prethodno dva gola, izvanredan je bio i treći. Tri boda su osvojena – rekao je posle meča Miodrag Božović.

Mnoge navijače zabrinule su povrede i usled toga izmene dvojice ključnih igrača Mičela Donalda i Luisa Ibanjeza.

– Nit igre je potpuno pala i Jagodina je bila bolja u drugom poluvremenu. Izmene za koje sam se opredelio su bile iz predostrožnosti. Ibanjez je imao problem s prednjom lozom a Donald je imao manjih problema. Ipak, nije ništa stršsno. Što se tiče Luke Jovića, dobiće šansu. Duga je sezona. Možda bi je dobio u ovom meču da nije bilo problema i prinudnih izmena – izjavio je Božović.

0
0

7 Komentara

  1. Bolesnik ostaje bolesnik.Mozda jesi penzioner,i to si otisao pre vremena jer ti nisu sve koze na broju.Oduvali vas u derbiju,jaca je ZVEZDA,ne vredi ti da kukas i krivis druge.Jel Terzic namestio i ovaj mec sa patlidzanom?Xaxaxaxaxax
    Primili ste euro golcine,i bolje idi kukaj da te premeste u Lazu Lazarevica,jer ti je mesto tamo.

    0
    0
    Odgovori
  2. fudbal u Srbiji je na najnizim granama od kako se igra , po svim elementima : moralnim, ljudskim, sportskim … a o kvalitetu igre … nema ni slovo od kvaliteta . zvezda nam je perjanica u udizanje svih tih losih vrednosti u sportu i fudbalu … evropa je jedino merilo gde smo sa zvezdom, ljudima u i oko zvezde stigli … SRAMOTA … to je Srbija .

    0
    0
    Odgovori
    • Fudbal je na niskim granama 20 godina unazad, ati to slepče nisi hteo da vidiš. Zadovoljavale su te titule Partizana i tada je sve bilo u redu. Sada je Partizan na mnogo nižem nivou od Zvezde (u igračkom smislu), a ti potenciraš „najniže grane“. Gde baš sad, kada od Partizana nema ništa. MRTAV… Partizan je na najnižim granama, a to se svakako ne može reći za Zvezdu, Vojvodinu, Čukarički, Javor, Radnički Niš…

      0
      0
      Odgovori
  3. Zabranite fudbal u Srbiji! Ovo je sramota za sport! Od 9 utakmica samo su protiv Partizana igrali ne namestenu utakmicu a protiv Radnickog ih sudija pomagao.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter