2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ: Igrači nemaju od čega da žive, zaigraće u Subotici iako štrajkuju

Objavljeno: 17.09.15 u 15:45

Trener Borca Nenad Lalatović izjavio je da će njegovi igrači, uprkos tome što su u štrajku i ne treniraju, zaigrati u utakmici protiv Spartaka.

– Oni su se obratili meni rekavši da nisu primili pet plata, kao i dve premije. O tome sam obavestio upravu kluba, koja je obećala da će problem biti rešen, ali to do danas nije ispunjeno – naveo je Lalatović.

Lalatović ocenjuje da je uprava Borca, kao i gradsko rukovodstvo, trebalo da prepozna probleme igrača koji nemaju od čega da žive.

On je podsetio da su Čačani u prethodnim kolima ostvarili izuzetne rezultate i ocenio da je to nepravedan odnos prema njima.

Govoreći o utakmici protiv Spartaka, šef struke Borca smatra da su Subotičani favoriti, zbog sveukupne situacije.

– Najvažnija je psiha fudbalera, ali oni su sada zbog svega navedenog u konfuziji. Nisu tražili kompletne isplate, već samo jednu zaradu. Uprkos svim problemima, nadam se da ćemo se iz Subotice vratiti neporaženi – rekao je Lalatović, ističući da je veliki hendikep to što nisu trenirali.

Prema njegovim rečima, u subotu za Čačane neće nastupiti Zec, Krstić i Vukmirović.

Utakmica između Spartaka i Borca biće odigrana u subotu od 16 časova na stadionu u Subotici.

0
0

2 Komentara

  1. Borac je domace igrace a pogotovu omladince oterao iz kluba kako bi Lalatovic doveo pola ekipe svojih igraca. Osim visokih plata ti igracima je potrebno obezbediti i stan i hranu. Borac godinama nije prodao nijednog igraca kako bi zaradio vec godinama se dovode nepotrebni igraci kako bi podelili i ono malo para iz grada.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter