4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ADUT IZ RUKAVA: Škundrić dovodi Ruse u Zvezdinu upravu

Objavljeno: 17.09.15 u 09:33

Predsednički izbori u Crvenoj zvezdi su raspisani za 11. i 12 oktobar, ali još uvek nije poznato ko će se sve naći u trci za mesto prvog čoveka kluba odnosno ko će zameniti Svetozara Mijailovića.

Spekuliše se da će kandidati biti Nebojša Čović, koji ima podršku navijača, zatim Ivica Tončev, kao i Petar Škundrić predsednik Sportskog društva Crvena zvezda.

Škundrić ima i tajni adut u rukavu odnosno nagađa se da je on čovek koga će podržati generalni sponzor kluba Gasprom o čemu svedoči i podatak da bi u slučaju njegove pobede za jednog od potpredsednika bio imenovan Kiril Kravčenko, generalni direktor kompanije NIS.

Podsećamo da je Gasprom bio ključan igrač u regulisanju određenih dugova odnosno avansnom uplatom godišnje rate omogućio je Crvenoj zvezdi da dođe do evropske licence.

0
0

4 Komentara

  1. o kakvim adutima … kakvi rusi … kakav skundric … ??? sve se zna : dok jos ima u Srbiji naroda – ovaca za sisanje … predsednik moze biti svako … !!! zar su nam mediji , novinari , ljudi koji nesto u Srbiji znace … naravno sa ljudima iz biznisa ( drzavnih tajkuna … ) misle da narod ili ti te ovce za sisanje … mogu da trpe ovako finansiranje : PREZADUZENO – TRULO sdcz i njegove klubove sa prejanicom u DUGOVIMA … ovo svakodnevno spinovanje sa MANIPULACIJOM, LAZIMA, PREVARARA i PLJACKAME NE moze da traje do veka … pravi presednik sdcz i svih klubova sedi van ljutice bogdana … ovi sto se pominju … su samo potrckala, poslusnici, … sa velikim kreditom iz sumnjive proslosti i sadasnjosti … uz pomoc medija, koja su im na raspolaganju dodeljena … posao solidno odradjaju … jer se narod REJALITIMA i izbeglicama bavi … neko i dobro zaradi … kako neko rece : tu i zvezdinih navijaca puno ima … to znaci NAROD CE DOBRO ZIVETI … AKO … zvezda bude … ??? sto nas briga za ruse … ko ce sa zvezdom i narodom da vlada … skundrica, covica, terzica, … sve dok je je navijaca sa severa …

    0
    0
    Odgovori
  2. skundric je i najzasluzniji bio za dolazak gasproma zato ne mlatite pojedini ne usrecicemo se sigurno sa covicem koji odavno u klub ne dolazi niti je bio tu kad se obezbedila licenca dug smanjivao isplatili bivsi igraci !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter