12
Evrokupovi

FOTO: Maccabi Tel Aviv

‘CRNI’ RAJKO IMAO BAR MALO SREĆE: Tek što je počelo, skrivio penal… (VIDEO)

Objavljeno: 16.09.15 u 21:03

Trener Žoze Murinjo probegao je šok terapiji i iznenadio sastavom koji je istrčao na megdan Makabiju naših Slaviše Jokanovića i Predraga Rajkovića i Mitrovića.

Portugalac je na klupi ostavo Branislava Ivanovića, Nemanju Matića, Dijega Koštu… A onda je stiglo novo iznenađenje, ali sa suprotne strane. Predrag Rajković je već u četvrtom minutu skrivio penal, ali je Azard loptu sa bele tačke poslao nebu pod oblake:

 Izvor: YouTube, Amazing sports tv

Ali se na vođrsto Plavaca ipak nije još dugo čekalo…

0
0

12 Komentara

  1. Znam momka još dok je bio u Negotinu, bio je i ostao velika rupa,ali nažalost kod nas u Srbiji je staro pravilo ako imaš čoveka, imaš sve.Sistem vrednosti je toliko poremećen da se kod nas ne cene zaista prave vrednosti… Imao mali čoveka koji ga je gurao,in to je to. I u zvezdi imao gurača, koji ga je gurao, a što se tiče njegovih odbrana, pa ajmo da analiziramo malo—mali je odbranio samo ono što je išlo u njega**da ga lopta ne bi ubila**. Mnogo je nedostataka ispoljio, slaba procena na centaršuteve, setite se samo koliko je lebdeo u vazduh u prazno i promašenih lopti, a i na kraju treba da odbrani i nešto što svi vide u gol i tako daje sigurnost i ekipi i odbrani tima.Čist menadzerski igrač, za prodaju i mislim posle svega da će za dve tri godine završiti u drugoj ligi Grčke, Turske ili slično.Jedina prednost je što će se mali dohvatiti love i to je to.

    0
    0
    Odgovori
  2. Rajko je jos uvek mlad a njemu su u novinari ucinili medvedju uslugu,pisali hvalospeve posle jedne dobre sezone. To je pogubno za njega,navodna prica da je on treba biti prvi golman nase repke je smesna i lose utice na njega. Stojkovic je daleko nas najbolji golman vec skoro deceniju. I opet ti novinari prave od njega loseg i coveka i golmana jer se zamerio Zvezdi a ne pisu da je pre svega toga neko njega gadjao topovskim udarima,pokusao da lincuje,pravio umrlice i vredjao porodicu. Sve je to prethodilo i niko od novinara nije smeo da pise o tome jer su poltroni a kad je on odreagovao sto je i ljudski onda su ga stavili na stub srama.

    0
    0
    Odgovori
  3. Rajko je dobar golman desava se a i celzi je to…setite se samo kako je dobro branio na svetskom prvenstvu…pa kad je skinuo onaj slobodnjak sjajnom paradom u 92min…

    0
    0
    Odgovori
  4. @iakosamzvezdas ne riSe. Mali brani kao bog. Pa razmisli koliko je puta spasio i Zvezdu i mladu reprezentaciju? Ubila ga je zelja. A i prati nastavak utakmice…

    0
    0
    Odgovori
  5. tek ce se videti kolika je mali rupa, i koliko je naduvan od strane medija, da nije imao coveka-guraca sada bi branio u beogradskoj zoni , ali kod nas u Srbiji staro pravilo za sve ti treba covek a ovaj ga je imao da ga pogura

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter