13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN: Ne menjamo Milinkovića, dosta je jedna šok terapija!

Objavljeno: 13.09.15 u 14:55

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da bi bivši selektor „zlatnih orlića“ Veljko Paunović mogao da zameni Zorana Milinkovića na klupi Partizana.

Posle demantija od strane Veljka Paunovića, oglasio se i generalni direktor Partizana, Miloš Vazura.

– Nema smene u Partizanu. Milinković je trener i mi mu i dalje verujemo. Nećemo ga menjati – rekao je Vazura za MocartSport i dodao:

– Imali smo jednu šok terapiju ove godine u aprilu, ne možemo opet da reagujemo na taj način. Plus, ne zaboravite da je Milinković ostvario direktan plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Setite se kako smo igrali protiv Steaue, ne sme to da se zaboravi. Jeste, trenutno smo u padu, ali verujemo da će se sve vratiti na našu stranu.

Miloš Vazura je istakao da je ovo bila najlošija utakmica Partizana od kada je on u klubu.

– Ovo je bila najgora utakmica Partizana od početka sezone, a Crvena zvezda je odigrala najbolji meč, imala sreću da praktično sve što je šutnula na naš gol i pogodi. Naravno, ne možemo i nećemo da se žalimo na faktor nedostatka sreće, nego ćemo da se okrenemo sebi i gledamo šta može da se popravi. Najviše u realizaciji, pošto je Oumaru promašio dve sjane prilike. Da je pogodio verujem da bi ishod bio drugačiji – zaključio je Vazura.

0
0

13 Komentara

  1. Milinkovic je ubacio u startnih 11 dva igraca koji su tek dosli i nisu imali ni jednu utakmicu sa timom, veliki treneri drze novajlije i po mesec dana na klupi dok se ne uigraju sa timom… I pored toga mu je igrao igrac 72min od 37god na onakvom tempu…. Zasluzena pobeda i svaka cast….

    0
    0
    Odgovori
  2. i ti bi Vazura trebao da odes vidimo kakva ste pojacanja doveli,od toliko najavljenih bombi vi ste postavili bombu-sramota.Milinkovica smeniti.

    0
    0
    Odgovori
  3. partizan je igrao sramotno.zasto sale i babovic zajedno u timu,a nemogu da trce,zasto oumaru spic kad je nedovrsen igrac,gde je saponja,trujic da trce i bore se????milinkovic je indijanac i neverovatno da onoliko promasi taktiku i izbor igraca,treba ga najuriti iz partizana +golmana probusenog.katastrofalne greske.da ih ona trula zvezda onako izbusi,sta ce tek da im rade u LE?!?

    0
    0
    Odgovori
  4. УОПШТЕ МИ НИЈЕ ЈАСНО КАКО СТЕ СМЕЛИ СЕБИ ДА ДОЗВОЛИТЕ ОВУ БЛАМАЖУ – НЕ ПАМТИМ ДА ЈЕ НАШ ПАРТИЗАН ИГРАО ГОРИ ФУДБАЛ, А ПРАТИМ ГА ЈОШ ОД 1978.ГОДИНЕ. СЕТИТЕ СЕ САМО КАКАВ СМО ФУДБАЛ ПРИКАЗИВАЛИ НЕКАДА ИЛИ У СКОРИЈЕ ВРЕМЕ КАДА ЈЕ ЛОТАР МАТЕУС БИО ТРЕНЕР. ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ ДА БАШ СВАКИ АНОНИМУС БУДЕ СПРЕМНИЈИ ОД БИЛО КОГ НАШЕГ ФУДБАЛЕРА – ЈЕДНОСТАВНО НАШИ ФУДБАЛЕРИ НИТИ МОГУ ДА ПОТРЧЕ НИТИ ДА ИСКОМБИНУЈУ НАПАД. УМЕСТО ДА НАШ ТРЕНЕР УВЕДЕ У ИГРУ НЕКОГ БРЖЕГ ИГРАЧА ПОПУТ ТРУЈИЋА ОН УВОДИ ТЕК ПРИДОШЛЕ ФУДБАЛЕРЕ. ПОДХИТНО ТРЕБА НЕШТО ПРЕДУЗЕТИ А НЕ ОСВРТАТИ СЕ НА ТЕК ПОНЕКУ ПОБЕДУ ЈЕР И ЋОРАВА КОКА УБОДЕ ПО НЕКО ЗРНО.

    0
    0
    Odgovori
  5. Imali smo vec 4 sok terapije ove jeseni,ako se racuna i izbacivanje od Batea.
    Glazuri izgleda opet proradio hematom na celu,ili ga je veliki vodja nasavetovao sta da prica.
    Kad uporedim Djuru frizuru i ove Djuru bi sad najradije pravio od blata.
    Djura je nekad i covek znao da bude.Ostavio nam je u amanet tim koji je usao u LE ,koji je mogao da pobedi sve u JSL i trenera koji je bar imao neki koncept i princip.Jeste da nam je ostavio i 14 miliona duga,ali koliko ce ovi da ostave samo sveti Bog zna.
    Sram vas bilo bagro naprednjacka,muve jedne podguzne.

    0
    0
    Odgovori
    • Jos kako cemo praviti Djuru od blata. Jeste bio lopina ali bar nije sistematski unistavao klub, samo treba pogledati ko je sve otisao a ko dosao. Branka Ilica, velikog Partizanovca koji je doktor fudbala za sve ove sada koji igraju pozadi su oterali zarad 60.000 razlike u plati, Lazovic prakticno oteran, prodati Skuletic, Volkov, Drincic a umesto njih dosli mahom poluinvalidi, ljudi koji su jako daleko od ozbiljnog fudbala. Pa svaki seoski klub ima u ekipi bar dva zadnja vezna igraca a FK Partizan jednog jedinog!!!

      0
      0
      Odgovori
    • Zasto mi se brise iz komentara ono gde spominjem Aleksandra Vucica.Da nisam mozda nesto pogresio.Vrlo dobro se zna da je on postavio ovu nazadnu upraavu Partizana da nas degradira na svakom koraku.

      0
      0
      Odgovori
  6. Sad treba jedno 5 godina da se secamo utakmice protiv Steaue koju nikad ne bi dobili da nas Madjar nije castio crvenim kartonom.Treba da zaboravimo kako nas ova bagra degradira u svakom prelaznom roku prodajuci sve sto valja i dovodeci amatere,jer toboze mi imamo najbolji tim u Srbiji i najboljeg trenera.
    Treba da zaboravimo kako smo za 8 odigranih kola imali 3 poraza i uspeli da primimo 11 golova.Treba da zaboravimo kako su oterali coveka koji je imao 2 remija,a imaju poverenje u coveka koji na startu prvenstva ima vec 3 poraza sa po tri primljena gola i i svakoj utakmici smo bili nadigrani.
    Napredna bagro od uprave ne zaboravite da i mi navijaci imamo oci,usi i usta iz kojih ce da se cuje na svakoj utakmici UPRAVA NAPOLJE.

    0
    0
    Odgovori
  7. Nisam ja ni mislio da cete masnokosog alkosa da smenite.Smenili bi ga kad bi nasli nekog ko ce da vas slusa i kod koga ce igrac sa brojem 10 da ima zagarantovano mesto u prvih 11.
    Sa ovom spodobom nam je sledeci kiks protiv Alkmara a zatim protiv Radnickog,ali verovatno ni posle toga ovaj masnokosi aut mislilac nece biti smenjen.Sto bi ga i menjali on odgovara i prvim usnama Srbije i njegovoj kvislinskoj upravi u Partizanu.
    Braco Grobari pozivam vas na bojkot utakmica i da se dolazi u sto manjem broju,zasto da ovoj bagri od uprave stavljamo pare u dzep.

    0
    0
    Odgovori
  8. ..DOSTA BRE, TE NAZADNE DEMAGOGIJE, KAO DA SU TI JE TERZA I COKI BRACA RODJENA ILI VAM JE „TATA“ ISTI !!! ILI VI ILI MILINKOVIC, DA ODGOVARATE ZA PORAZ, ILI NAJBOLJE PO NAS-SVI ZAJEDNO I DOVESTI LEGENDE I DECU PARTIZANA, A NE POLITICKO- PARTIJSKI PODOBNE LJUDE BLISKI SRAMNOM, TRENUTNOM ORGANU UPRAVLJANJA … !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter