Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da bi bivši selektor “zlatnih orlića” Veljko Paunović mogao da zameni Zorana Milinkovića na klupi Partizana.

Posle demantija od strane Veljka Paunovića, oglasio se i generalni direktor Partizana, Miloš Vazura.


– Nema smene u Partizanu. Milinković je trener i mi mu i dalje verujemo. Nećemo ga menjati – rekao je Vazura za MocartSport i dodao:

– Imali smo jednu šok terapiju ove godine u aprilu, ne možemo opet da reagujemo na taj način. Plus, ne zaboravite da je Milinković ostvario direktan plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Setite se kako smo igrali protiv Steaue, ne sme to da se zaboravi. Jeste, trenutno smo u padu, ali verujemo da će se sve vratiti na našu stranu.

Miloš Vazura je istakao da je ovo bila najlošija utakmica Partizana od kada je on u klubu.

– Ovo je bila najgora utakmica Partizana od početka sezone, a Crvena zvezda je odigrala najbolji meč, imala sreću da praktično sve što je šutnula na naš gol i pogodi. Naravno, ne možemo i nećemo da se žalimo na faktor nedostatka sreće, nego ćemo da se okrenemo sebi i gledamo šta može da se popravi. Najviše u realizaciji, pošto je Oumaru promašio dve sjane prilike. Da je pogodio verujem da bi ishod bio drugačiji – zaključio je Vazura.