24
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODZVONILO MU: Partizan otpušta Milinkovića, stiže ‘bomba’ zamena?

Objavljeno: 13.09.15 u 09:55

Kako stoje stvari, dani trenera Zorana Milinkovića u Humskoj približavaju se kraju.

Naime, prema informacijama do kojih je došao list Informer, uprava Partizana, nezadovoljna startom sezone, posle poraza u 149. večitom derbiju, razmišlja o promeni trenera.

Kako stvari stoje, zamena je već spremna i to u vidu trenera koji je U20 reprezentaciji Srbije ovog leta doneo zlatnu medalju na Omladinskom šampionatu Sveta u Novom Zelandu, Veljka Paunovića.

Informer podseća da je Milinković, za koga se dugo šukšalo da će da preuzme klub, došao u Humsku prošle sezone kada su crno-beli bili prvi na tabeli sa dva boda viška u odnosu na Zvezdu i da je potom doneo titulu u klub.

Ipak, ove sezone crno-beli su poraženi od BATE Borisova u plej-ofu Lige šampiona, ali i na gostovanjima u Novom Pazaru i Novom Sadu Vojvodini.,

Navodno, uprava je pred Milinkovića postavila jasan cilj: da se iz Ljutice Bogdana vrati sa tri boda u džepu. Pošto zadatak nije uspeo da obavi, sada se Zoranu Milnkoviću drma klupa.

Da li će do ovih promena zaista i doći, pokazaće vreme koje dolazi…

0
0

24 Komentara

  1. Aj ti Milinkovicu, prevelik je zalogaj bio nas Partizan za tebe. Pa bolje i Paunovica nego ovog lika bez unutarnje energije, sav nekako tunjav! Treba nam energican trener sa harizmom pobednika. Ajde Paune, samo napred!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Isto delim misljenje da je vreme da se trener promeni… Ne daje utisak vise da drzi stvar pod kontrolom… Na konferencijama samo daje izgovore …

    0
    0
    Odgovori
  3. Kao što sam juče napisao, jedini način da Zvezda pobedi bio je kukavička igra Partizana… što se i desilo. I pored toga, nisu bili bolji i mogu da kažem da nam je samo trener izgubio ovaj derbi. Igra sa Saletom i Babovićem na sredini? Zvezda nas je pojela na fdiziku i atletiku, znao sam i pre početka utakmice kako će se završiti… Igra na 0:0 sa jednim polu-špicem? Ne hvala, tako igraju treneri malih klubova protiv Partizana… Ja hoću 4-4-2 ili 3-5-2 a ne ovo brukanje i kukavičluk. Uostalom pogledajte kako ih je ser Aleksa drao onolike godine: sigurno ne ovako! A Milinković ima bolji tim nego što ga je imao Stanoje… Zvezdini igrači se još ni ne poznaju a dobijaju nas, mogu da zamislim na šta će da liči revanš na JNA kada ode Žile… Sramota! Odmah otpustiti trenera!

    0
    0
    Odgovori
    • Voleo bih da vam se vrati „ser aleks“ pa da i njega ugazimo, paun deluje dobrocudno, nije zadovljstvo njega pobedjivati.

      0
      0
      Odgovori
  4. TACNO JE DA JE UPRAVA KATASTROFA ALI NAM JE I TRENESR DTAKAV,TO SE VIDELO I U NEKIM UTAKMICAMA ZA PLASMAN U LIGU SAMPIONA DA JE SLAB,A SVE JE TO POTVRDIO I SA [PAZAROM,VOJVODINONM I ZVEZDOM,TREBA TU NEKO KO UME…

    0
    0
    Odgovori
    • Kakav klub,takva uprava i takav trener…nece slonce u lonce.Nece veliki trener u mali klub,nego srazmeran svom kvalitetu.

      0
      0
      Odgovori
      • Sinko, taj veliki trener je dete Partizana, baš kao i njegov pokojni otac Blagoje Paunović – Paćko, koji je igrao finale na Hejselu 1966. a zatim radio i kao trener u Partizanu pre nekih 25+ godina. Ali mlad si, pa ti je neznanje oprošteno. 😉

        0
        0
        Odgovori
  5. Za jucerasnji poraz niko nam nije kriv zvezda je samo za kratko vreme uspela da kompletira tim a da niko na to nije obracao paznju svi su mislili da dovode promasaje i eto. Sa svakim timom se ulazi u potpunom respektu najbolje smo igrali protiv onih koji su nam delovali jaci zato smo imali dobre utakmice u kvalifikacijama a sada mislimo uhvatili smo boga za … i da nam niko nista ne moze i eto nam.

    0
    0
    Odgovori
  6. Kad dodju neki bolji dani i kad budemo imali normalnu upravu a ne ‘naprednjacku’ koja sabotira trenera na svakom koraku,onda ce Partizan moci da vode ljudi poput Veljka Paunovica koji su u zivotu postigli nesto,a ne ova masnokosa spodoba koja glumi mislioca kraj aut linije.
    Gospodo Grobari mi smo juce utakmicu igubili zbog bezmudog trenera,koji i nije bas 100% kriv jer svi znamo ko mu sastavlja tim.

    0
    0
    Odgovori
  7. Milinković „s’tem“ nema ništa…. samo je ispunjavao naređenja onih koji su ga postavili, a oni su opet nekom nešto obećali, kako bi zaseli u Partizanove fotelje u čijem se dvorištu uzgajaju „zlatne“ koke za prodaju i zaradu.

    0
    0
    Odgovori
  8. I treba da ga otpuste, covek uopste nije takticar i nema ideju kako da igra. Videlo se sve na prekidu kada su pomocnici sve radili umesto njega a on stojao sa strane kao zaliven kip.

    0
    0
    Odgovori
  9. koji je on trenr on je klovn samo ruke u sžepove stavio i zabole ga za igru tima trebalo ga je oterati jos posle bate borisova

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter