10
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

MODERNIZACIJA: Zvezda dobija zatvorenu fudbalsku halu

Objavljeno: 13.09.15 u 17:22

Fudbaleri Crvene zvezde u više navrata su istakli da se predivno osećaju kada napuste Beograd i treniraju van grada, a sada klub sprema veliki projekat.

Naime, u našem najtrofejnijem klubu godinama pričaju da im je potreban jedan „Zemunelo“ kao što ga ima „večiti rival“. Uskoro bi moglo i to da se dogodi. Crvena zvezda je medijima uputila poziv na konferenciju za novinare na kojoj će biti predstavljena zatvorena hala za fudbal.

– Na konferenciji će biti predstavljen projekat Zvezdine zatvorene hale, u kojoj će u budućnosti trenirati kako prvotimci Crvene zvezde, tako i mlađe kategorije našeg kluba – piše u dopisu Crvene zvezde.

O čemu se tačno radi saznaćemo u ponedeljak.

0
0

10 Komentara

  1. Ako ovako funkcioniše klub sa 50 mil eur duga, daj da ga gurnemo još dodatnih 50 miliona u bulu, procvetaće! Sa nekih 150 miliona duga uzima LŠ!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Klub koji duguje preko 50 miliona gradi halu ??!! Savetovali se kod Covketa verovatno – „halu koristi zvezda ali nije u njenom vlasnistvu..pa kad se sredi stanje pokloni se zvezdi kao znak paznje..“ i te fore…eeeee

    0
    0
    Odgovori
    • Pametni napreduju a neki idu unazad!Kako je dosao Zemunelo tako ce i Zvezda dobiti trenazni centar!Kome je krivo neka pati!

      0
      0
      Odgovori
      • Ne kapiram, kog to novog Kezmana vi imate da prodate za rekordnu sumu (36 miliona maraka tada) da napravite ovo???

        0
        0
        Odgovori
      • Mislis da im premijer Zoram Milanovic salje pare samo zato sto su zvezdu osnovali Hrvat Penezic i najveca legenda im Hrvat Decembarski? Ne verujem bas, pre jedan drugi premijer ubacuje milione…

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter