9
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

‘VEČITI’ DERBI: Kapacitet stadiona ‘Rajko Mitić’ smanjen za skoro 15 hiljada mesta!

Objavljeno: 11.09.15 u 09:48

Spremaju se velike mere bezbednosti za subotnji derbi između Crvene zvezde i Partizana koje podrazumevaju i smanjenje kapaciteta stadiona.

Sa velikim iskustvom i opomenom od prethodnog derbija igranom u aprilu ove godine, policija i bezbednosne službe će znatno opreznije prići 149. ‘večitom derbiju’ koji se u subotu od 18 časova igra na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Jedna od odluka bila je da se kapacitet najvećeg srpskog stadiona, koji inače može da primi oko 55 hiljada ljudi, smanji na tek nešto više od 40 hiljada mesta, jer će na čak tri mesta na tribinama biti postavljene takozvane ‘tampon zone’. U pitanju su delovi između ‘severa’ i ‘istoka’, ‘juga’ i ‘istoka’ i ‘juga’ i ‘zapada’.

Crvena zvezda juče je uputila i zvaničnu molbu svim navijačima da se ponašaju fer i korektno, te da se sve snima pre, za vreme i posle utakmice.

Podsetimo, na poslednjem derbiju igranom u aprilu ove godine došlo je do masovne tuče na istočnoj tribini stadiona, pri čemu je početak utakmice kasnio više od 40 minuta.

0
0

9 Komentara

  1. Kao i po obicaju, Cigani se opet ukenjali, pa ovoga puta smanjuju kapacitet, dok ranije su stolice uklanjali, eh sta sve strah napravi od coveka.

    0
    0
    Odgovori
  2. pitanje za PROSEK 20.000 , koji je prosek godina na severu , ja znam a znas i ti da je izmedju 13 i 16 godina , a preko 25 nema ni onih 2 500 koje pominjes .

    0
    0
    Odgovori
  3. Isto koliko vas ima i na košarkaškim utakmicama, šatro bojkotujete ABA ligu, a puna hala kada igrate protiv institucije…Fudbal nam je jadan, da jadniji ne može biti, ali eto vama kompleksašima je to i dovoljno, kao i vaterpolo pre par godina…

    0
    0
    Odgovori
  4. Pitanje za glodara do koske….
    Koliko je navijaca doslo protiv OFK Beograda? Mislim 2.500. EEEEE glodare. Toliko o vernosti prema klubu. Da ste u g….ma kao mi,dolazilo bi 100 do 150. Toliko o ljubavi…. Partizane platime……….

    0
    0
    Odgovori
  5. ..“Kapacitet“ devastiranog kluba USKORO ce biti SMANJEN na NIVO-BUTIKA i POSLOVNIH PROSTORA-OKOLO, A U SREDINI-ERGELA ZA ARAPSKE KONJE GLAVNOG FINANSIJERA OVK-a.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter