0
Domaći fudbal

POVRATAK NA TEREN: Mrdaković najavljuje da će nastaviti tamo gde je stao

Objavljeno: 11.09.15 u 11:02

Centarfor Vojvodine Miljan Mrdaković potpuno se oporavio od povrede pete zbog koje je pauzirao mesec i po dana i vraća se u takmičarski pogon.

Tridesettrogodišnji napadač je sjajno počeo sezonu, kada je postigao dva gola za Novosađane u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ali se povredio u prvom poluvremenu utakmice sa Čukaričkim u Super ligi, posle čega je propustio ukupno 11 utakmica u domaćoj i evropskoj konkurenciji. 

Iskusni Mrdaković, koji je odigrao izuzetno dobro i postigao gol na prijateljskoj utakmici prošlog vikenda protiv Drine iz Zvornika, izjavio je da je konačno spreman da se pojavi na terenu u takmičarskom duelu i da nastavi golgetersku seriju.

– Najbitnije je da sam se skroz oporavio i da više ne osećam bol. Pored toga i fizički sam potpuno spreman da već u nedelju, na Karađorđu, zajedno sa saigračima napadnem gol Metalca i nastavim tamo gde sam stao pre povrede – rekao je Mrdaković.

Vojvodina u nedelju, 13. septembra, dočekuje ekipu Metalca od 19 časova. Novosađani posle sedam odigranih kola zauzimaju petu poziciju, sa sedam poena manje od vodeće Crvene zvezde. Metalac je deseti sa četiri poena i utakmicom manje od Vojvodine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter