0
Fudbal

FOTO: Twitter, RDS

DEBI IZ SNOVA: Drogba postigao het-trik na premijeri u MLS ligi (VIDEO)

Objavljeno: 06.09.15 u 08:52

Doskorašnji napadač Čelsija, legendarni Didije Drogba, debitovao je sa stilom u severnoameričkoj MLS ligi, postigavši tri gola.

Montreal je u meču sa najslabijim timom lige Čikagom došao do prvog trijumfa posle serije loših rezultata zbog kojih je otkaz dobio trener ekipe Frenk Koplas. Najbolji pojedinac na meču bio je Didije Drogba koji je sa tri gola obezbedio pobedu od 4:3.

Napadač Obale Slonovače otvorio je meč golom u 27. minutu na asistenciju nekadašnjeg veziste Aston Vile Najdžela Rija Kokera, Laurentovic je izjednačio sa penala u 36. minutu, a u finišu prvog poluvremena viđena su još dva gola. Prvo je Lefevr doneo još jednu prednost domačinu u 42. minutu, da bi dva potom izjednačio Žilberto.

U drugom delu igre Čikago je poveo golom Igboanikea, ali Drogba je sa dva gola do kraja susreta obezbedio važne bodove svom timu. Nekadašnji napadač „Plavaca“ je pretio sa svih delova terena, postizao je golove glavom, levom i desnom nogom.

Montreal je sada na šestom mestu Istočne konferencije, poslednjem koje vodi u plej-of. 

(youtube: Sam Simo)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter