0
Evropske lige

DEJVID BEKAM: Nadam se da će Gigs postati trener Mančester junajteda

Objavljeno: 04.09.15 u 08:51

Nekadašnji vezista Mančester junajted i legenda svetskog fudbala, Dejvid Bekam, izjavio je da se nada da će njegov bivši saigrač i sadašnji pomoćni trener Luja Van Gala, Rajan Gigs, u budućnosti dobiti priliku da samostalno sedne na klupu trofejnog engleskog kluba.

Velšanin trenutno obavlja funkciju pomoćnika stratage tima sa „Old TrafordaLuja van Gala, ali bivši fudbaler Galaksija, Reala i Junajteda nada se da će dobiti šansu za samosalan rad u „ponosu severa“.

– Rajan je tokom karijere na pravi način branio čast i kluba i nacionalne reprezentacije. Nadam se da će doći vreme da Gigs postane trener Mančester junajteda – kazao je Bekam za Ivning Njuz.

Gigs je sa 14 godina došao u Junajted, sa kojim je, kasnije, osvojio 34 trofeja. Prošle godine je završio igračku karijeru, a nakon što je Dejvid Mojes dobio otkaz, sedeo je na klupi „Crvenih đavola“ na četiri utakmice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter