0
Domaći fudbal

TRAŽILI – DOBILI: I Vojvodina odložila svoj meč šestog kola

Objavljeno: 03.09.15 u 14:11

Posle Partizana, i Vojvodini je uslišena molba da se odloži meč šestog kola zakazan za 9. septembar, zbog reprezentativnih obaveza njenih igrača.

Utakmice Partizan-Rad i Jagodina Vojvodina bile su odložene zbog obaveza beogradskih crno-belih i novosadskih crveno-belih u evropskim takmičenjima. Zakazani su bili za 9. septembar tokom reprezentativne akcije, ali je došlo do novog pomeranja.

Partizan je pod razlogom da mnogo igrača daje u nekoliko selekcija Srbije, dodatno odložio svoj meč protiv Rada, a isto je učinila i Vojvodina, koja je obrazloženje za ovakvu odluku navela na svom zvaničnom internet sajtu.

– Razlog se nalazi u pozivima koje su prvotimci Vojvodine Ognjen Ožegović, Radovan Pankov i Bojan Nastić dobili u U-21 reprezentaciju Srbije za kvalifikacioni susret s Litvanijom (8. septembra 2015. godine), za EP mladih državnih timova, koji se igra u Gornjem Milanovcu, kao i zbog poziva koji je upućen golmanu Marku Kordiću u mladu selekciju Crne Gore – stoji na sajtu FK Vojvodina.

Termini oba preostala meča šestog kola biće naknadno određeni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter