2
Domaći fudbal

NOVI DETALJI ‘SLUČAJA IVANIĆ’: Vojvodina bi našla Ivanića da je Partizan ‘bio ozbiljan’?!

Objavljeno: 02.09.15 u 14:00

Nikako da se do kraja otkrije šta se sve to tačno dešavalo poslednjeg dana prelaznog roka između partizana, Vojvodine i Mirka Ivanića…  Non-stop isplivavaju neki novi detalji…

Cifra je od 900.000 evra porasla na 1,5 miliona evra, spominjala se i od okruglo dva miliona, a Ivanić nije prešao u Humsku. Navodno, Vojvodina je pristala, ali nije mogla da stupi u kontakt sa igračem koji je bio nedstupan, pa je transfer propao.

– Ne bih da komentarišem sve što se pisalo i pričalo. Umesto toga, reći ću samo da smo se kao klub ozbiljno ponašali u fazi pregovora dok su oni bili ozbiljni i imali zvaničnu formu – kaže Zoran Šćepanović.

Da li je Partizan nudio dva miliona i šta se zapravo desilo?

– Priča o ponudi od dva miliona evra za Ivanića, koju smo, kako se tvrdi u medijima, odbili, jer nismo uspeli da stupimo u kontak sa igračem, ne odgovara istini. Kada se radi o ozbiljnim stvarima, a ponuda sa tim iznosom nesumnjivo da bi bila ozbiljna, Vojvodina bi lako ostvarila kontakt sa igračem. Ne stoji, dakle, tvrdnja da je transfer propao, jer nam je Ivanić bio nedostupan – zaključio je Šćepanović.

Po ovoj priči ispada da je Partizan bio neozibiljan, a pod tim možda misle što kasni sati nisu za sportske teme, pa makar isticao prelazni rok.

Kratko i jasno i Mirko Ivanić se izjasnio o celom ovom slučaju. Kako god, Grobarima su sve priče oko transfera Zdjera i Ivanića sumnjive, a to možete zaključiti i po komentarima na našem sajtu, osim na društvenim mrežama…

0
0

2 Komentara

  1. Micko je jos davno rekao da ga Titovi blizanci ne zanimaju, a da je ova jadna liga bar donekle postena, isti ti klubovi bi realno bili sredina tabele, dok jedan od navedenih nebi zbog manipulacija i namestanja igrao ni petu ligu. Realno

    0
    0
    Odgovori
  2. Izvršen je pritisak i na Ivanica i na Zdjelara tj na Vojvodinu i Olimpijakos. Nije to toliko bitno; mnogo ozbiljnije pritiske ova vlast vrsi i zato je ovako ocajno stanje u zemlji. Partizan i Zvezda ce nastaviti sa pobedama i porazima a Vucku ne zameram ( kao Partizanovac ) toliko finansijsko-logisticku podršku sto pruza Zvezdi, koliko unistavanje Srbije, tabloidizaciju, pritisak koji vrsi na medije ( nestanje autorskih emisija na radio i tv programima a koji su kriticni prema vlasti) i naglog pogorsavanja standarda.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter