in , ,

PAUNOVIĆ RAZOČARAN: Savetovao sam Mandića da mu izbor bude Srbija

FOTO: HOTSPORT

Jedan od junaka trijumfa reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina – Staniša Mandić iznenadio je mnoge konačnom odlukom da u budućnosti nastupa za selekciju Crne Gore.

Fudbaler Čukaričkog je u ponedeljak izjavio da je odluka samo njegova, a u molbi koju je poslao u FIFA zbog promene sportske nacionalnost napisao je da to radi „iz patriotskih razloga“.

U ovdašnjim medijima istog momenta se iznela teza da se mladi fudbaler odlučio na takav potez jer je izostao poziv u mladu selekciju Srbije, zbog čega je reagovao i njegov klub.

Zbog ovakve Mandićeve odluke prilično je razočaran i bivši selektor, a sada kordinator u FSS Veljko Paunović.

– I kada nije igrao za klub, reprezentacija je bila uz njega, dobijao je poziv. Nisam očekivao da će ovako ishitreno reagovati, pitao sam ga da li je dobro razmislio, odnosno da li je razlog ovakve njegove odluke to što sada nije dobio poziv za okupljanje mlade reprezentacije? Odgovorio mi je da mu poziv A reprezentacije Crne gore mnogo znači… Savetovao sam ga da njegov fudbalski izbor bude jedino Srbija, rekao je Paunović u izjavi za Novosti.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

NIJE IM DOVOLJAN SERGEJ: Navijači Lacija kivni na upravu, najavili bojkot

ODBROJAVANJE: Skoro sve zvezde su tu, ko će biti MVP Eurobasketa? (ANKETA)