5
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠOK: Zlatni ‘Orlić’ postaje reprezentativac Crne Gore!

Objavljeno: 31.08.15 u 17:28

Napadač Čukaričkog Staniša Mandić, član omladinske reprezentacije Srbije koja je postala prvak sveta, prihvatio je poziv da zaigra za reprezentaciju Crne Gore.  

Mandić, strelac prvog gola u finalu protiv Brazila (2:1), našao se na spisku selektora Branka Brnovića za utakmice protiv Lihtenštajna i Moldavije u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope.

– Jutros sam zvanično dobio poziv i prihvatio sam da igram za Crnu Goru. Odluku sam doneo isključivo ja. Imam podršku prijatelja, porodice i kluba – kratko je rekao Mandić, uoči polaska za Podgoricu.

Na pitanje da li ova „neocekivana odluka“ ima veze sa činjenicom da se nije našao na spisku selektora mlade reprezentacije Srbije Tomislava Sivića, Mandić je rekao da nema komentar.

Mandić je rođen u Herceg Novom, karijeru je počeo u Igalu, a potom za Vojvodinu i Rad, pre nego što je stigao na Banovo brdo.

0
0

5 Komentara

  1. klasicno uslovljavanje da ga pozovu u reprezentaciju kako bi mogao da se proda, verovatno je u pitanju engleska.

    0
    0
    Odgovori
    • Ne lupetaj gluposti i spusti se malo na zemlju pa se zatim osvrni malo na „uspehe“ naše reprezentacije u poslednjih 10 godina isključujući svetsko 2010e.
      Mi ne možemo da izbacimo Jermeniju i Albaniju,a ne neku malo ozbiljniju reprezentaciju tipa Danske itd.
      Dokle bi dogurao sa našom reprezentacijom?
      Trebalo je pola U20 da automatski dobije poziv u A tim.
      Zašto nisu pozvani?
      Nemoj da se začudimo ako nam Maksimović zaigra za reprezentaciju Kazahstana pošto „kida“ u FK Astana,novom učesniku Lige Šampiona.
      Ovaj momak,Mandić je dosta dao za našu reprezentaciju i državu!!!
      Nije to sve tako kao što ti rezonuješ.On se u startu opredelio za koju će državu da igra,tu za koju je dao gol u finalu svetskog ali naš savez je neozbiljan i olako pušta „decu Srbije“ niz vodu.Ta generacija više ne može da igra U20,a za dalje sledi poziv drugog selektora koji ima svoje igrače.
      Nije Paunović tek tako otišao,vodi računa i o tome.
      Nemoj da te nosi ta propaganda koja nas je i dovela dovde.
      Obično ne dajem odgovore na izjave poput tvoje,ne znam šta me je navelo sad da krenem da ti pišem sve ovo.Možda zato što sam ipak malo više.upućen u te stvari o kojima ti,pa mogu slobodno da kažem malo znaš.
      Npr,ja kao navijač Partizana nisam bio baš nešto fasciniran ostankom Živkovića do ne znam kad.To su sve računice kojima se svaki normalan čovek ili biznismen bavi.On,bez utakmica u Evropi,iz Partizana može da ode npr u klub tipa Kluža Rumunskog ili kod nekog našeg trenera koji ga uz dogovor sa našima „traži“,njega ili ni jednog drugog.
      Kad odigra Evropu,jer od reprezentacije „nema leba“ onda može da razmišlja o nekoj srednjoj ili višoj srednjoj klasi u Evropi i to ako ga guraju trener i uprava u matičnom klubu da bi kao klasa otišao iz,u ovom slučaju Partizana.
      Ako pratiš sport malo više,takav je slučaj bio sa Bogdanom Bogdanovićem u košarci.Ceo je program napravljen za njega i taj program je uspeo,a da se sa njim radilo kao u vreme Vlade Jovanovića sad bi možda igrao neku Italijansku drugu ligu.
      Ima tu dosta stvari,da ne smaram jer sam i ovako smorio.
      Još jedno,batali se čojstva i junaštva i Crne Gore i Srbije…nema toga više…

      0
      0
      Odgovori
  2. Jaka stvar…evo sad cemo da izginemo svi sto je on prihvatio da igra za cg..ma vise od pola zlatnih

    momaka ce se izgubiti za 2god

    0
    0
    Odgovori
    • Ne mogu oni sami da se izgube…možemo mi da ih izgubimo ako ne budemo malo poveli računa,a to što se piše „dečko mali umislio“,kao prvo ne osvaja se svetsko prvenstvo svaki put kad kreneš do toaleta,pa tako mora malo i da se izađe u susret ovim momcima.
      Ne može on sam sebe da zove u reprezentaciju…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter