1
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

SVE JE GOTOVO: Markec otkrio i ko mu je dao savete pre prelaska u Fenerbahče (FOTO)

Objavljeno: 30.08.15 u 17:28

Iz Engleske u Tursku. Srpski reprezentativac Lazar Marković prošao je danas lekarske preglede u Fenerbahčeu, u kojem će provesto ostatak sezone.

U Liverpulu, koji je pojačao prošlog leta za 25 miliona evra, ne da se nije prosavio, nego se nije ni naigrao. Bivši igrač Partizana će na Bosforu pokušati da se vrati u prepoznatljivu formu i prikaže igre kakve su ga krasile pre odlaska u Premijer ligu.

Markec

 

Foto: Twitter

– Srećan što sam postao deo jednog od najvećih timova u Evropi. Mateja Kežman i Miloš Krasić su mi dali važne informacije o mom novom klubu. Ponosan sam što sam ovde. Želja mi je bila da postanem igrač Fenera – izjavio je Marković, a prenose tursaki mediji.

Markec dobro zna gde je došao.

– Znam mnogo fudbalera Fenera. Protiv Van Persija sam igrao u Premijer ligi, Nanija znam iz reprezentacije – rekao je Marković.

Srbin je 11. pojačanje Fenera ove sezone, a nekadašnji igrač ovog kluba, koji se nije baš pokazao u njemu, Umesto u Partizanu završio je u drugom klubu. Da li ste pročitali iz kojih to razloga nije obukao crno-beli dres?

Kada smo već spominjali Premijer ligu, Dušan Tadić je danas bio dvostruki strelac za Sautempton. Ako ste propustili golove, evo ih na jednom mestu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter