19
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POTVRDA IZ KLUBA: Pored Krasića, Partizan u ‘pet do 12’ dovodi još trojicu igrača!?

Objavljeno: 30.08.15 u 13:56

Fudbalski klub Partizan namerava da dovede ozbiljna pojačanja poslednjeg dana prelaznog roka. 

Nakon ispadanja iz plej ofa za Ligu šampiona, crno-beli su odlučili da dodatno pojačaju sastav, potvrdio je generalni direktor Miloš Vazura.

– Tačno je da hoćemo Krasića, ali nije to još tako blizu. Nadamo se da ćemo se, ipak, dogovoriti – rekao je Vazura za Informer i dodao da je klub u završnim pregovorima sa još trojicom fudbalera:

– Odmakli su pregovori sa Nikolom Lekovićem, Markom Devićem i Branislavom Jovanovićem. Sva trojica su naše velike želje i očekujemo da će tokom sutrašnjeg dana sve da se zna – naglasio je Vazura.

Pročitajte šta je o transferu u Partizan rekao menadžer Miloša Krasića, kao i ko bi od ovoletošnjih pojačanja mogao već sada da napusti Humsku.

0
0

19 Komentara

  1. Dali se jos nekome osim mene cini, da ste to trebali da uradite pre jedno mesec dana i da sada samo zelite da zamazete oci javnosti iz mnogih razloga i da Krasic definitivno ne dolazi jer pola ga vas zeli a druga polovina sumlja u njegovu forrmu….obmanjujete javnost dok igrate jako los fudbal obzirom na ulozena sreatva u dosadasnji prelazni rok….

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako ne shvatate pa KK DRUGA LIGA je mislio na svoj KK FMP KK ILR, posto KK CRVENA ZVEZDA NE POSTOJI, A U DRUGOJ LIGI IGRA ONAJ TIM STO SE FUZIONISAO KK RADNICKI BEOGRAD PA MALISA MALO POMESAO, A POZDRAV I ZA OVOG malog zvezdinog NOGOMETASA, BOK DECKI, JA SOM ROBERT PROSINECKI 🙂 SA SJEVERA SVE SPROSIL DECKI TEJ, KAJ TAK BISTRO BIJEZALI krcunova omladina askalije sa severa… 😀 …

    0
    0
    Odgovori
  3. KK DRUGA LIGA da ti kazem mozda zvezdasice radjaju najbolje muskarce a to je zato sto su TATE Grobari hqhahahahaahhaahaha

    0
    0
    Odgovori
  4. XAXAXAXAXAXAXAXAXAAAX CITIRAM STA JE NAPISAO KK DRUGA LIGA SAMO ZVEZDASICE RADJAJU PRAVE MUSKARCE…XXAXAXAXAX JESTE TACNO ALI OD TIH ZVEZDASICA 90 % MUSKARACA SU GROBARCINEEEEEEE……NECE DECA DA PONAVLJAJU MAMINE GRESKEE….XAXAXAXAXAX

    0
    0
    Odgovori
  5. Vi sa vasim dugom bolje da cutite. Dovodite pojacanja, a dugujete 30miliona. U danasnjem srpskom fudbalu nema postenih klubova, pa ni Zvezda, ni Partizan, shvatite to.

    0
    0
    Odgovori
  6. Tvoja zvezda postena? Xaxaxaxaxa alo doveli ste 20 igraca,zapitaj se kolike plate imaju Ibanjez,Donald,Srnic,Lukovic pa o da pricaj ovde nesto. Da je pravde bili bi ste u opstinskoj ligi.

    0
    0
    Odgovori
  7. Šta ti je državni projekat, ministar dovodi igraca od 2,2 miliona € godišnje, a drazava placa iz budžeta. Zar se niste opametili od primera košarkaškog kluba, da mnogo boli kada se udari du.etom o ledinu. Pad ce ponovo biti velicanstven let ! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE , NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! P.S. SAMO ZVEZDAŠICE RAĐAJU PRAVE MUŠKARCE! ! !

    0
    0
    Odgovori
    • KK DRUGA LIGA odlican si spiner brate ali si provaljen.Oladi malo.Kome ti bre pricas o pojacanjima?Ovo je treci prelazni rok kako dovodite po 10 igraca,posle 10 godina ste konacno prodali jednog igraca koji vredi milion eura i to je pitanje dal je toliko placen.Partizan je u poslednjih 7-8 godina prodao igrace u vrednosti od 100 miliona eura od kojih je vecina pokradena.O cemu mi pricamo.Pricamo o Zvezdi u koju je navodno Gazprom sasuo 10 miliona eura za licencu i jos toboze castio milion eura kad ste ispali od Borata iz Kazahstana.Castio ali malo sutra,castili su poreski obveznici Srbije.
      Mi godinama zivimo od prodaje igraca dok vi godinama muzete drzavu i opet imate dug od 50 miliona eura.Cisto da znas da Zvezda trenutno ima 5 igraca ciji su ugovori 200 hiljada po sezoni.To je milion eura.Gde su ostali igraci.Od cega cete da platite sve ovo kad ste spiskali navodne pare od sponzora za 2 sezone unapred.Naravno finansirace narod Srbije koji nema ni za hleb.Bitno je da vi imate tim za titulu.
      Nadam se da ce vas bar 5 igraca tuziti sa plate i zagorcati vam zivot,kao sto i zasluzujete,i nadam se da ce vam kicma puci kad dernete o ledinu.Postojacete dok vam je AV na vlasti,a posle sledi katanac.
      Zato se burazeru lepo tornjaj u svoje dvoriste i ne guraj nos tamo gde mu nije mesto,jer ces uvek da ispadnes glup.

      0
      0
      Odgovori
    • Vidi govedo bolesno,sto pratis objave o PARTIZANU,i konstantno komentarises ,taj tvoj KK nije postojao dve godine tako da nemoj da jedes govna kad je leb 50 dinara,a CIGANKE RADJAJU NAJBOLJE „MOMKE“JER IH JEBU NAJBOLJI SRBI!!! GROBARI!! Jer vas nit jebi nit kuci vodi!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter