4
Domaći fudbal

PREGOVORI U TOKU: Partizan na korak do Devića

Objavljeno: 29.08.15 u 10:10

Čelnici fudbalskog kluba Partizan i dalje pregovaraju sa reprezentativcem Ukrajine, Markom Devićem.

Crno-beli nisu uspeli da se domognu grupne faze Lige šampiona, ali to nikako ne znači da je aktuelni prelazni rok za njih završen.

Kvalitetnim rolama u kvalifikacijama za elitno evropsko takmičenje „Parni valjak“ prokrčio je sebi put do grupne faze Lige Evropa, a mečevi sa BATE-om iz Borisova pokazali su upravi da Zoranu Milinkoviću, ipak, nedostaje nekoliko kvalitetnih pojačanja.

Od ranije je poznato da su crno-beli bacili oko na Marka Devića, rođenog Beograđanina koji je slavu stekao igrajući u Ukrajini.

Kako prenosi list Sport, povreda bugarskog internacionalca, Valerija Božinova, jasan je signal rukovodstvu da se nikako ne odustane od dogovora sa ovim momkom koji je vezan milionskim ugovorom sa Rubinom iz Kazanja.

Upravo visina njegovih primanja bila bi prepreka za čelnike Partizana da realizuju kompletan transfer, pa će, kako piše Sport, Partizan pokušati da pozajmi iskusnog napadača.

Rubin je Devića već slao na pozajmicu, on je prošlu sezonu okončao u Kataru u dresu ekipe Al Rajan za koju je na 18 utakmica postigao 11 golova.

0
0

4 Komentara

  1. Najveci problem je u babovicu ilicu i ninkovicu dzaba nama napadaci dok su ovi tu takav igrac kosta i treba da se plati to sto mi nemamo stopere i bekove je zato sto nasa skola njih ne proizvodi vidi se sta u evropi vlada brzina snaga oumaru koji nije neka zvezda pravio je belaj rusima gde bi nam kraj bio da smo imali jos jednog.

    0
    0
    Odgovori
  2. Gde bre vise nalazite ove pripale penzionere? Bozinov 2 u najavi!!!! Nama treba jedan brz ,prodoran naoadac vi sve neke oenzionere dovodite….More mrs bre

    0
    0
    Odgovori
  3. Nema od ovog nista.Lazovska uprava ce nas zavlaciti do zadnjeg dana prelaznog roka i onda ce reci kako nije bilo kvalitetnih igraca za Partizan ili da je neko od igraca prekrsio dogovor.Zivi bili pa videli.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter